2789
آره ولی کوچولو نبود خیلی بد بود یعنی هر کی میامد جلوم میخاستم پارش کنم از بس اعصابم داغون شده بود 🤣

دیدی مهمونی و دورهمی و اینا تموم میشه آدم یجوری میشه وقتی میرسه خونه؟

همون روحم که رو دکل بود =)))💙💜❤😁🖐

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دیدی مهمونی و دورهمی و اینا تموم میشه آدم یجوری میشه وقتی میرسه خونه؟

واقعا حس عجیب داره دل گیر میشم

اگر اسلام دست و بالمون را نبسته بود همه پسرا دانشگاهمون را از دم بوس میکردم و گاز میگرفتم خواهشا ادا تنگا رو واسه ما در نیارید باشه
اونجورم الان ولی نه اونقدر سنگین

شبا تنهام همش چند شبه بابا مامانم رفتن مشهد داداشم تا آخر شب سرکاره دیر میاد وقتی هم میاد خوابه 

اگر اسلام دست و بالمون را نبسته بود همه پسرا دانشگاهمون را از دم بوس میکردم و گاز میگرفتم خواهشا ادا تنگا رو واسه ما در نیارید باشه

شبت خوش عزززززززززززززیزززززززززم فدات بشم ❤️💖❤️💖❤️💖❤️💖 تاپیک زدی تگم کن عشقم 😘😘😘😘

عه توهم رفتی؟ باوشه خوب بخوابی خواب ریپ زدنای منو ببینی الهی

میام میکوشمدا جرررم دادی 🤣🤣🤣🤣🤣

شبت خوش عزززززززززززززیزززززززززم فدات بشم ❤️💖❤️💖❤️💖❤️💖 تاپیک زدی تگم کن عشقم 😘😘😘😘

همین الان زدم دیر دیدم. این پیامتو ببخشید

خخخخخخخخخ مهارت خاصی تو این کار داشتم از بچگی =)))

دارم قش میکنم خوابه خوابم ولی از بس حس قشنگ و خوبی داشت این چند ساعت خندیدیم کفتم بیام یه دنیا قلب تقدیمت کنم برم ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️......

دارم قش میکنم خوابه خوابم ولی از بس حس قشنگ و خوبی داشت این چند ساعت خندیدیم کفتم بیام یه دنیا قلب ت ...

وااااااای چشام قلب قلبی شد🥺

مرسی عزیزممممم😍🫂🥰😘