fafa_mavi مدیر عضویت: 1400/07/15 تعداد پست: 7273 عنوان دالتونز😎😈🤘👋🤚🖐✋🖖👌🤌🤏✌🤞🤙👈👉👆🖕👇☝👍👎✊👊🤛🤜👏🙌👐🤲🤝🙏✍💅🤳💪🦾🦿🦵🦶👂🦻👃🧠🫀🫁🦷🦴👀 | مشاهده متن کامل بحث + 36738 بازدید | 9447 پست هآی گایز @گیتارتونم @خاکبرسر @دوستارگربه @parvaneh123 نمیدونم چرا احساس کردم باید تو دسته بندی زایمان بذارمش🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣ኧየጨከየጰከደጰገየጰከየጰጀየጨአነዘጀነዘጸጀጸጀየደገጸደܟܗܬܕܟܗܳܥܗܳܟܗܳܟܓܣܟܗܙܢܒܵܡܫܠܦܥ̇ܪܝܚܗܕܛܙܵ همون روحم که رو دکل بود =)))💙💜❤😁🖐 1400/08/10 | 01:55 9 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fafa_mavi مدیر استارتر عضویت: 1400/07/15 تعداد پست: 7273 همه رفتن من و خودت موندیم 🤣 توهم اینجوریی که خیلی انرژی داری بعد یهو فس میشی حرفات ته میکشه یجوری میشییا فق من اینطورم همون روحم که رو دکل بود =)))💙💜❤😁🖐
دختر_زیبا_خاص_38 عضویت: 1400/07/23 تعداد پست: 5348 توهم اینجوریی که خیلی انرژی داری بعد یهو فس میشی حرفات ته میکشه یجوری میشی یا فق من اینطورم اره همینطوریم اصفهانی بودی اگر اسلام دست و بالمون را نبسته بود همه پسرا دانشگاهمون را از دم بوس میکردم و گاز میگرفتم خواهشا ادا تنگا رو واسه ما در نیارید باشه
fafa_mavi مدیر استارتر عضویت: 1400/07/15 تعداد پست: 7273 اره همینطوریم اصفهانی بودی ن تهرانم همون روحم که رو دکل بود =)))💙💜❤😁🖐
fafa_mavi مدیر استارتر عضویت: 1400/07/15 تعداد پست: 7273 اره همینطوریم اصفهانی بودی تو چی؟ همون روحم که رو دکل بود =)))💙💜❤😁🖐
دختر_زیبا_خاص_38 عضویت: 1400/07/23 تعداد پست: 5348 تو چی؟ اصفهانیم خدا رو شکر سرم به تاپیک گرم شد خوب شدم اگر اسلام دست و بالمون را نبسته بود همه پسرا دانشگاهمون را از دم بوس میکردم و گاز میگرفتم خواهشا ادا تنگا رو واسه ما در نیارید باشه
fafa_mavi مدیر استارتر عضویت: 1400/07/15 تعداد پست: 7273 اصفهانیم خدا رو شکر سرم به تاپیک گرم شد خوب شدم چی شده بودی مگه همون روحم که رو دکل بود =)))💙💜❤😁🖐
دختر_زیبا_خاص_38 عضویت: 1400/07/23 تعداد پست: 5348 چی شده بودی مگه لامصب از صبح چشمام ناخونک شده بود تیغ میزد تا چند ساعت پیش داغونم کرد وادارم کرد به گریه کردن الان خوب شدم اگر اسلام دست و بالمون را نبسته بود همه پسرا دانشگاهمون را از دم بوس میکردم و گاز میگرفتم خواهشا ادا تنگا رو واسه ما در نیارید باشه
fafa_mavi مدیر استارتر عضویت: 1400/07/15 تعداد پست: 7273 لامصب از صبح چشمام ناخونک شده بود تیغ میزد تا چند ساعت پیش داغونم کرد وادارم کرد به گریه کردن الان خ ... خخخخ خدا خیرم بده حواس یه جماعتو پرت کردم از مشکلاتشون=)))))) همون روحم که رو دکل بود =)))💙💜❤😁🖐
دختر_زیبا_خاص_38 عضویت: 1400/07/23 تعداد پست: 5348 خخخخ خدا خیرم بده حواس یه جماعتو پرت کردم از مشکلاتشون=)))))) باور نشد حالا یه دفعه فکر کردم دیدم کاملا خوب شدم اگر اسلام دست و بالمون را نبسته بود همه پسرا دانشگاهمون را از دم بوس میکردم و گاز میگرفتم خواهشا ادا تنگا رو واسه ما در نیارید باشه
دختر_زیبا_خاص_38 عضویت: 1400/07/23 تعداد پست: 5348 خخخخ خدا خیرم بده حواس یه جماعتو پرت کردم از مشکلاتشون=)))))) خدا خیرررررررررررررررررت بده ❤️💕 اگر اسلام دست و بالمون را نبسته بود همه پسرا دانشگاهمون را از دم بوس میکردم و گاز میگرفتم خواهشا ادا تنگا رو واسه ما در نیارید باشه
fafa_mavi مدیر استارتر عضویت: 1400/07/15 تعداد پست: 7273 باور نشد حالا یه دفعه فکر کردم دیدم کاملا خوب شدم 😅 خوشحالم واقعاخیلی حال میده ناخواسته باعث میشی یه چیز هرچقدر کوچولو حل بشه 😅 همون روحم که رو دکل بود =)))💙💜❤😁🖐
fafa_mavi مدیر استارتر عضویت: 1400/07/15 تعداد پست: 7273 خدا خیرررررررررررررررررت بده ❤️💕 شولی کردم بابا😂 چیکار کردم مگهبچه ها بودن دور هم بودیم حواست پرت شد همون روحم که رو دکل بود =)))💙💜❤😁🖐
دختر_زیبا_خاص_38 عضویت: 1400/07/23 تعداد پست: 5348 😅 خوشحالم واقعا خیلی حال میده ناخواسته باعث میشی یه چیز هرچقدر کوچولو حل بشه 😅 آره ولی کوچولو نبود خیلی بد بود یعنی هر کی میامد جلوم میخاستم پارش کنم از بس اعصابم داغون شده بود 🤣 اگر اسلام دست و بالمون را نبسته بود همه پسرا دانشگاهمون را از دم بوس میکردم و گاز میگرفتم خواهشا ادا تنگا رو واسه ما در نیارید باشه
fafa_mavi مدیر استارتر عضویت: 1400/07/15 تعداد پست: 7273 آره ولی کوچولو نبود خیلی بد بود یعنی هر کی میامد جلوم میخاستم پارش کنم از بس اعصابم داغون شده بود 🤣 😅😂 همون روحم که رو دکل بود =)))💙💜❤😁🖐
دختر_زیبا_خاص_38 عضویت: 1400/07/23 تعداد پست: 5348 شولی کردم بابا😂 چیکار کردم مگه بچه ها بودن دور هم بودیم حواست پرت شد بانیش شما شدی یه دنیا آرزو خوب برای تو 💕💕❤️ اگر اسلام دست و بالمون را نبسته بود همه پسرا دانشگاهمون را از دم بوس میکردم و گاز میگرفتم خواهشا ادا تنگا رو واسه ما در نیارید باشه