2821
2789
لعنتیاا چرا گزارش میزنن🤣

برو صفحه ۲۵۰ یه عالمه اسکرین از اون تاپیک گذاشتم ببین 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

اگر اسلام دست و بالمون را نبسته بود همه پسرا دانشگاهمون را از دم بوس میکردم و گاز میگرفتم خواهشا ادا تنگا رو واسه ما در نیارید باشه

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

خوبی😍وای من هنوز یاد یکی از کامنتا میوفته میپاچم عز خنده😂😂

چی بود بگو بازم بخندیم 🤣🤣🤣

اگر اسلام دست و بالمون را نبسته بود همه پسرا دانشگاهمون را از دم بوس میکردم و گاز میگرفتم خواهشا ادا تنگا رو واسه ما در نیارید باشه
چی بود بگو بازم بخندیم 🤣🤣🤣

نوشته بود از فرا ملت تاپیک میزنن😂

مادرشوهرم میگ چرا تو جهنم تو کمتر از من عذاب میکشی😂😂

جاریم سرشو از تو قبرم درنمیاره😍😂😂😂💔

هرچه در فهم تو آید...آن بود مفهوم تو!ツ
نوشته بود از فرا ملت تاپیک میزنن😂 مادرشوهرم میگ چرا تو جهنم تو کمتر از من عذاب میکشی😂😂 جاریم سر ...

وووووووای وووووووای پاچیدم بشمانم برگام پرچام سوخت ووووای جررررررررررررر 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

پس خییییلی فحش خوردین😂🤧🤧

همه چیز خوردیم با ترس و لرز پیام میدادیم 🤣🤣🤣🤣🤣

سیلامممم

برو بابا هیشکدوم منو یادتون نیس خودم همش بدون دعوت میام😒

دارم‌متلاشی‌میشوم‌واین‌یک‌داستان‌نیست💔🥀وجزکلمه‌چیزدیگری‌ندارم😞 ،خسته‌ازصبوری‌بیش‌ازحد؛؛؛خسته‌ازایستادگی بالاترازتوان‌!وخسته از جنگیدن بی‌پایان ؛؛؛کجا بایدخودراتسلیم کنم؟ به چه کسی بگویم که دیگر نمیتوانم!؟😔
سلاممممم عزیزم 💙💚💙💚😘😘😘

سلام 😊من گمگشته کی بودم😢

دارم‌متلاشی‌میشوم‌واین‌یک‌داستان‌نیست💔🥀وجزکلمه‌چیزدیگری‌ندارم😞 ،خسته‌ازصبوری‌بیش‌ازحد؛؛؛خسته‌ازایستادگی بالاترازتوان‌!وخسته از جنگیدن بی‌پایان ؛؛؛کجا بایدخودراتسلیم کنم؟ به چه کسی بگویم که دیگر نمیتوانم!؟😔
برو بابا هیشکدوم منو یادتون نیس خودم همش بدون دعوت میام😒

بابا خودمون را کشتیم و صد بار اعلام کردیم به خدا💚💙

منم نبودم مریم الان اومدم🤣😂مریم بودی دیگ درسته؟😂

آره عشقم مریمم،ولی من اسم تورو نمیدونم😄

2829
2828

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز