fafa_mavi مدیر عضویت: 1400/07/15 تعداد پست: 7273 عنوان دالتونز😎😈🤘👋🤚🖐✋🖖👌🤌🤏✌🤞🤙👈👉👆🖕👇☝👍👎✊👊🤛🤜👏🙌👐🤲🤝🙏✍💅🤳💪🦾🦿🦵🦶👂🦻👃🧠🫀🫁🦷🦴👀 | مشاهده متن کامل بحث + 36756 بازدید | 9447 پست هآی گایز @گیتارتونم @خاکبرسر @دوستارگربه @parvaneh123 نمیدونم چرا احساس کردم باید تو دسته بندی زایمان بذارمش🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣ኧየጨከየጰከደጰገየጰከየጰጀየጨአነዘጀነዘጸጀጸጀየደገጸደܟܗܬܕܟܗܳܥܗܳܟܗܳܟܓܣܟܗܙܢܒܵܡܫܠܦܥ̇ܪܝܚܗܕܛܙܵ همون روحم که رو دکل بود =)))💙💜❤😁🖐 1400/08/10 | 01:55 9 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دختر_زیبا_خاص_38 عضویت: 1400/07/23 تعداد پست: 5348 خوشبحالت البته تو محل ما نمیشه همه فرهنگ و رسم قدیم دارن زن موتور سواری کنه آبروش رفته یعنی در این حد هستند اگر اسلام دست و بالمون را نبسته بود همه پسرا دانشگاهمون را از دم بوس میکردم و گاز میگرفتم خواهشا ادا تنگا رو واسه ما در نیارید باشه
چطوری_گل عضویت: 1400/07/09 تعداد پست: 1162 البته تو محل ما نمیشه همه فرهنگ و رسم قدیم دارن زن موتور سواری کنه آبروش رفته یعنی در این حد هستند چه بد خب به بقیه چه ربطی داره 😐😐 https://harfeto.timefriend.net/16357672953524 تو چالش حرف ناشناسم هرچی دوست داشتید بگید عشقا ❤️
دختر_زیبا_خاص_38 عضویت: 1400/07/23 تعداد پست: 5348 چه بد خب به بقیه چه ربطی داره 😐😐 ربطی که نداره ولی حرف و حدیث درست میکنند چون همه همو میشناسن و منم حوصله و اعصاب جواب پس دادن و اینا رو ندارم فاجعه درست میکنند برا آدم اگر اسلام دست و بالمون را نبسته بود همه پسرا دانشگاهمون را از دم بوس میکردم و گاز میگرفتم خواهشا ادا تنگا رو واسه ما در نیارید باشه
fafa_mavi مدیر استارتر عضویت: 1400/07/15 تعداد پست: 7273 اگه منم تصادف کردم حلال لطفا من یکی که برای این نوع مرگا نه حالا میکنم نه فاتحه میفرستم.چون فرقی با خودکشی ندارن.و حتما اون شخص قبل از انجام اون کار تبعاتش رو در نظر گرفته. پس به انتخابش احترام میذارم و کوچیک ترین دخالتی توی نتیجه کارش نمیکنم همون روحم که رو دکل بود =)))💙💜❤😁🖐
دختر_زیبا_خاص_38 عضویت: 1400/07/23 تعداد پست: 5348 فاطی ساعت نه بزن که سایت شلوغ باشه زودترش کسی زیاد نیست اگر اسلام دست و بالمون را نبسته بود همه پسرا دانشگاهمون را از دم بوس میکردم و گاز میگرفتم خواهشا ادا تنگا رو واسه ما در نیارید باشه
_alisan_ عضویت: 1400/07/30 تعداد پست: 3074 من یکی که برای این نوع مرگا نه حالا میکنم نه فاتحه میفرستم. چون فرقی با خودکشی ندارن. و حتما اون ش ... اوف بابایعنی کسی که کورس میده تصادف میکنه خودکشی کرده
fafa_mavi مدیر استارتر عضویت: 1400/07/15 تعداد پست: 7273 فاطی ساعت نه بزن که سایت شلوغ باشه زودترش کسی زیاد نیست باشه.آخه ساعت ۹ دقیق سر ساعت نمیتونم بیام. مادرم اون ساعتا میرسه اینجا باید بریم جایی دیگه اونطور که باید اینجا نیستم همون روحم که رو دکل بود =)))💙💜❤😁🖐
دختر_زیبا_خاص_38 عضویت: 1400/07/23 تعداد پست: 5348 باشه. آخه ساعت ۹ دقیق سر ساعت نمیتونم بیام. مادرم اون ساعتا میرسه اینجا باید بریم جایی دیگه ... دیرترش اگه میتونی بزن اگه نمیتونی هشت بزن اگر اسلام دست و بالمون را نبسته بود همه پسرا دانشگاهمون را از دم بوس میکردم و گاز میگرفتم خواهشا ادا تنگا رو واسه ما در نیارید باشه
fafa_mavi مدیر استارتر عضویت: 1400/07/15 تعداد پست: 7273 دیرترش اگه میتونی بزن اگه نمیتونی هشت بزن آخه دیرتر میدونم ب مشکل ممکنه بخورم.اگه میتونی خودت بزن همون روحم که رو دکل بود =)))💙💜❤😁🖐
دختر_زیبا_خاص_38 عضویت: 1400/07/23 تعداد پست: 5348 آخه دیرتر میدونم ب مشکل ممکنه بخورم. اگه میتونی خودت بزن نه خودت بزن همون ۸ بزن اگر اسلام دست و بالمون را نبسته بود همه پسرا دانشگاهمون را از دم بوس میکردم و گاز میگرفتم خواهشا ادا تنگا رو واسه ما در نیارید باشه
fafa_mavi مدیر استارتر عضویت: 1400/07/15 تعداد پست: 7273 نه خودت بزن همون ۸ بزن تاپیک با من.شما داغش کنین دیگه با نظر دادنتون.منم اون لالوآ میام یه خودنمایی میکنم میرم😃 همون روحم که رو دکل بود =)))💙💜❤😁🖐
دختر_زیبا_خاص_38 عضویت: 1400/07/23 تعداد پست: 5348 تاپیک با من. شما داغش کنین دیگه با نظر دادنتون. منم اون لالوآ میام یه خودنمایی میکنم میرم😃 زیاد خودت پست نرار و امضاتم بردار موقتا و همه رو از همین الان تگ کن و بگو اگر اسلام دست و بالمون را نبسته بود همه پسرا دانشگاهمون را از دم بوس میکردم و گاز میگرفتم خواهشا ادا تنگا رو واسه ما در نیارید باشه
دختر_زیبا_خاص_38 عضویت: 1400/07/23 تعداد پست: 5348 زیاد خودت پست نرار و امضاتم بردار موقتا و همه رو از همین الان تگ کن و بگو زیاد پست نزار اگر اسلام دست و بالمون را نبسته بود همه پسرا دانشگاهمون را از دم بوس میکردم و گاز میگرفتم خواهشا ادا تنگا رو واسه ما در نیارید باشه
fafa_mavi مدیر استارتر عضویت: 1400/07/15 تعداد پست: 7273 اوف بابا یعنی کسی که کورس میده تصادف میکنه خودکشی کرده دیه جواب حرفت رو میذارم به عهده منطق خودت.ساعت ۸ پست میذارم بیای ها.راهکار فقط راهکار یادت نره بدی همون روحم که رو دکل بود =)))💙💜❤😁🖐