2777
2789
آره ولی یه متن خفن آماده کنیم الان🤣

خودت پایه تری واسه این کار تاپیک رو خودت بزن 🤣🤣🤣

اگر اسلام دست و بالمون را نبسته بود همه پسرا دانشگاهمون را از دم بوس میکردم و گاز میگرفتم خواهشا ادا تنگا رو واسه ما در نیارید باشه

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

ایول همون موقع خوبه

نه یکم زودتر بزن مثلا نیم ساعت زودتر 

اگر اسلام دست و بالمون را نبسته بود همه پسرا دانشگاهمون را از دم بوس میکردم و گاز میگرفتم خواهشا ادا تنگا رو واسه ما در نیارید باشه
خودت پایه تری واسه این کار تاپیک رو خودت بزن 🤣🤣🤣

شاید یکی بخاد یه تاپیک پر بازدید داشته باشه آخه

من یبار رفتم بالا دوستار گربه هم که ۲ بار رفت بالا یکی دیگه رو ببریم بالا

همون روحم که رو دکل بود =)))💙💜❤😁🖐
شاید یکی بخاد یه تاپیک پر بازدید داشته باشه آخه من یبار رفتم بالا دوستار گربه هم که ۲ بار رفت بالا ...

من که میگم خودت حالا اگه کسی دوست داشت بگو بزنه 

نه یکم زودتر بزن مثلا نیم ساعت زودتر 

اره ولی اول ببینیم کی قراره مرحوم باشه

بعد سناریو و متن رو آماده کنیم بعد دیالوگا و...

اره ولی اول ببینیم کی قراره مرحوم باشه بعد سناریو و متن رو آماده کنیم بعد دیالوگا و...

من مرحوم میشم 

من که میگم خودت حالا اگه کسی دوست داشت بگو بزنه 

من مشکلی ندارم.

فعلا تا وقتی کسی داوطلب بشه من رو درنظر میگیریم ولی اگه کس دیگه ای خاست تاپیک بزنه جا به جا میشیم

آقا اول مشخص کنیم کدوممون قراره نقش مرحوم بازی کنه؟ =))))

خواستی خودت

ولی حواست باشه آخرش که کاربریت باید آخرین بازدید بخوره وگرنه بفهمن سرکاریه تعلیق میشی

قبلش خودت باید یه تایپک حال خرابی بزنی که محکم شه

عه تو میخای بزنی؟ حله

نه نیستم یکی دیگه باشه اشتباه گفتم

خواستی خودت ولی حواست باشه آخرش که کاربریت باید آخرین بازدید بخوره وگرنه بفهمن سرکاریه تعلیق میشی ...

بابا تهش قراره بگم من سیانور خوردم و مُردم الان شوهرم و بچه هام دق کردن از ناراحتی برام فاتحه بخونین برای اونا هم دعا کنین 🤣