2777
2789

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

تاپیک زدی ما باهات ابراز همدردی میکنیم و ریپ زیاد میزنیم تا بره تو پربازدیدها

نه نه ابراز همدردی نه...

ببین الان مثلا قراره من یه دختری باشم که دیروز مرده =)))

شما باید بیاید بگید خیلی گناه داشت دوستم بود میشناختمش.

یکی دیگه بیاد بگه نه بابا الکی میگه من دیدم به شوهرش خیانت میکرد همین بهتر که مرد.

یعنی میخام یجوری باشه که مثلا همتون منو میشناختین و میدونین که مُردم

=))))

همون روحم که رو دکل بود =)))💙💜❤😁🖐
نه نه ابراز همدردی نه... ببین الان مثلا قراره من یه دختری باشم که دیروز مرده =))) شما باید بیاید ب ...

کی تاپیک بزنه ؟

https://harfeto.timefriend.net/16357672953524  تو چالش حرف ناشناسم هرچی دوست داشتید بگید عشقا ❤️
نه نه ابراز همدردی نه... ببین الان مثلا قراره من یه دختری باشم که دیروز مرده =))) شما باید بیاید ب ...

باشه حله و ریپ زیاد بزنیم 🤣🤣🤣

اگر اسلام دست و بالمون را نبسته بود همه پسرا دانشگاهمون را از دم بوس میکردم و گاز میگرفتم خواهشا ادا تنگا رو واسه ما در نیارید باشه

ووویییی عجب چیزی بشه😂

وقتی برای بقیه آرزوهای خوب میکنید چیزهای خوب به خودتون برمیگرده  

میخای شب بزنی مثلا ساعت نه به بعد که همه ریختن تو سایت خیلی بهتره فعلا با همه هماهنگ کن تا بلد باشن

اگر اسلام دست و بالمون را نبسته بود همه پسرا دانشگاهمون را از دم بوس میکردم و گاز میگرفتم خواهشا ادا تنگا رو واسه ما در نیارید باشه
میخای شب بزنی مثلا ساعت نه به بعد که همه ریختن تو سایت خیلی بهتره فعلا با همه هماهنگ کن تا بلد باشن

آره

ولی یه متن خفن آماده کنیم الان🤣

همون روحم که رو دکل بود =)))💙💜❤😁🖐