2777
2789
اسی  چرا اینقدر لایک می‌کنی ؟ اعلاناتم ترکیددددددددددد    

من بدتر از تو بساز کاریش نمیشه کرد 🤣🤣🤣

اگر اسلام دست و بالمون را نبسته بود همه پسرا دانشگاهمون را از دم بوس میکردم و گاز میگرفتم خواهشا ادا تنگا رو واسه ما در نیارید باشه
یادگاری تو ابروی رفتته...یادگاری من کودکیه ک تباه شد و دوتا یادگاری ک رو صورتم جا گذاش...

میبینی هممون درد داریم دلی داریم اینجا میخندیم خوشیم این یعنی خدا حواسش هس بهمون

چه کرده بودم که خدا عشقت را نصیبم کرد💜💜saberam💜

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حالا گفتم شاید بریزه دیگ...تو پشمت دم مشکته😐💔😂

اون اشک که دم مشکه😐😂 

والا من پشمانم سر وقت میریزه اگه موضوع جذاب باشه میریزه نباشه نووچ

وقتی برای بقیه آرزوهای خوب میکنید چیزهای خوب به خودتون برمیگرده  
حسود خودتی من هیچم حسود نیست شیما میدونه مگه نه؟ @parvaneh123   (پشتم در نیای اعلاناتتو به ...

قبول اصلا من حسود کی گفته شما حسودی هر کی گفت من خودم میزنم دهنش آسفالت میکنم‌ فقط ریپ و لایک نکن تو منو 💚💙💚💙🤣🤣

اگر اسلام دست و بالمون را نبسته بود همه پسرا دانشگاهمون را از دم بوس میکردم و گاز میگرفتم خواهشا ادا تنگا رو واسه ما در نیارید باشه
میبینی هممون درد داریم دلی داریم اینجا میخندیم خوشیم این یعنی خدا حواسش هس بهمون

ب قول سارا...خدا ب من نگاه ویژه داشته ک نزاشته تو اون سن اتفاقی بدتر بیوفته

هرچه در فهم تو آید...آن بود مفهوم تو!ツ
حسود خودتی من هیچم حسود نیست شیما میدونه مگه نه؟ @parvaneh123   (پشتم در نیای اعلاناتتو به ...

تورو خدا فقط به اعلانای من کاری نداشته  باش اصن من پشتتم رفیقتم😑🤣😂ارع میا اصن،هرگز حسود نیس🤣😂🖐🏻💔

🖤🥀
ب قول سارا...خدا ب من نگاه ویژه داشته ک نزاشته تو اون سن اتفاقی بدتر بیوفته

نگاه خدا همیشه ویژست من باور نمیکردم که بتونم بغل بابام و داداشمو تجربه کنم ولی الان باهاشون اشتی کردم پس ببین دنیا به اخر نرسیده

چه کرده بودم که خدا عشقت را نصیبم کرد💜💜saberam💜
ازمون دادی گل منگول جونن😍 سخت بود یا راهت

اهوم، مهرک ۴۵ تا سوال ۵۸ دقیقه زمان انگار تیزهوشانه😑😑💔💔 ۸ تاشو به خاطر کمبود زمان نزدم☺💔

از من تا خدا راهی نیست...فاصله ایست به درازای من تا من …و در این هیاهوِی غریب...من ، این من را نمیابم!
 پس من هیچ وقت پست نمیزارم🤣🏃

پست نمیذاری

تو صفحه خودت پست که گذاشتی...

ببین من راهشو پیدا میکنم

فقط سعی کن نخای تلافی کنی که بدتر نشه اوضاع =))))

همون روحم که رو دکل بود =)))💙💜❤😁🖐