2777
2789
شورش اثر نداره زور نزن من ۳ روزه اعلانامو سپردم به خدا‌ کسی جایی تگم کنه هم نمیفهمم. کلا اون بخش ...

😐😐😐یا خود خدا😂

وقتی برای بقیه آرزوهای خوب میکنید چیزهای خوب به خودتون برمیگرده  
مینا تکخور😂🤣اسم جدیددد😐😂🖐🏻

من میخام آماده تون کنم که بعدا براتون همشو یه جا بیارم من دخمله خوبیم برا مامانم 🤣🤣

اگر اسلام دست و بالمون را نبسته بود همه پسرا دانشگاهمون را از دم بوس میکردم و گاز میگرفتم خواهشا ادا تنگا رو واسه ما در نیارید باشه

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

خرع اهمیت ندیا ااااا بدبخت میشی  بعد به قرائت شک میکنی به فلان بمان شک میکنی به با لیت وضوت شک ...

چشممم استاد 😄❤️🖐🏻

دیدی گفتم ی چیزایی میدونسی😐👏

مهدیه درباره چی حرف میزنی گلم 🤣🤣🤣  به مولا بگذری از حرفم من میدونم با تو

اره😂  @دختربلندپرواز۲   ننجون خودت بیا بگو من چندتا عمه دارم 😂

متاسفانه خیلی زیاد 😐 

مادر بزرگ و پدر بزرگت هر چی حوصلششون سر میرفته عمه میساختن روش ساختشو دوس داشتن🤣🤣

To myself in the future: Standing in the hall of fame  And the world's gonna know your name🎈✨ سلام ساکنین نی نی سایت کبیر 🌺 من اینام👈 عشق کتاب و فیلم و آهنگ 🎶📚🎥 دانشجوی روانشناسی🧠  یه کی درامر و کیپاپر اونم از نوع آرمی💜گاهی بد اخلاق😑 گاهی الکی خوش😂 گاهی خیلی منطقی🤨 گاهی خیلی احساسی🤩 و بشددددت بلند پرواز😅 خلاصه که دوستتون دارم شدید به مدت خیلی مدید😍 هوامو داشته باشید😉
لازم نکردع تو دیگ برا ما شناخته شده ای تکخور😒😐😂🤣🖐🏻

تک خور نیستم با داداشم همیشه میخورم 😝😂😂😂😅

اگر اسلام دست و بالمون را نبسته بود همه پسرا دانشگاهمون را از دم بوس میکردم و گاز میگرفتم خواهشا ادا تنگا رو واسه ما در نیارید باشه
متاسفانه خیلی زیاد 😐  مادر بزرگ و پدر بزرگت هر چی حوصلششون سر میرفته عمه میساختن روش ساختشو د ...

جییییییییغغغغغغغ عشقمممممم نفسممممممم ننجونممممممم اومدددد 🥺🥺🥺😍😍😍😍 بیا بغلم کوالاااا جونممممم 🥺🥺🥺😍

مهدیه درباره چی حرف میزنی گلم 🤣🤣🤣  به مولا بگذری از حرفم من میدونم با تو

مهرک من خودم اونو انداختم تو ذهنت😐حالا از حرفت بگذرم؟!دیوونه ام مگه...اگر پیدا کردم چیزی بهت میگم😑فق چیزی ب سارا نگو ک مبدونی تا خودم بش بگم

هرچه در فهم تو آید...آن بود مفهوم تو!ツ
جییییییییغغغغغغغ عشقمممممم نفسممممممم ننجونممممممم اومدددد 🥺🥺🥺😍😍😍😍 بیا بغلم کوالاااا جونممممم ...

بیا بخلم🙃  ی بوس بده ب ننه ببینم

To myself in the future: Standing in the hall of fame  And the world's gonna know your name🎈✨ سلام ساکنین نی نی سایت کبیر 🌺 من اینام👈 عشق کتاب و فیلم و آهنگ 🎶📚🎥 دانشجوی روانشناسی🧠  یه کی درامر و کیپاپر اونم از نوع آرمی💜گاهی بد اخلاق😑 گاهی الکی خوش😂 گاهی خیلی منطقی🤨 گاهی خیلی احساسی🤩 و بشددددت بلند پرواز😅 خلاصه که دوستتون دارم شدید به مدت خیلی مدید😍 هوامو داشته باشید😉
مهرک من خودم اونو انداختم تو ذهنت😐حالا از حرفت بگذرم؟!دیوونه ام مگه...اگر پیدا کردم چیزی بهت میگم😑 ...

اهااااا درباره اوننننن😐 الان فهمیدم 🤣 اره حتما بگو 

بعدشم واسه چی واسه اون پشمانم بریزه😐😂