2821
2789
عنوان

جن و شیطان

196 بازدید | 21 پست

سلاممممم با چه ذکری میتونی شیطان و جن رو از خودت دور کنی که اذیتت نکنن بعضی موقعها تو خوابو بیداری خواب خوب نمی بینم انگار کسی خفم میکنه و دستو پاهام جون ندارم به تونم از خودم دفاع کنم

یه ذکری چیزیم بگین بشه احضار کرد🚶‍♂️

به امید اون روز که همه بالاتر از اینا ببیننم 👐😎کاربر پسرم🚶‍♂یه ادم عجیب غریب😴 دیونه رپ مخصوصا رپ تهاجمی امریکایی 👊🌈🔥                                    🛹skateboard rider

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من یه چیزی بهت بگم عین واقعیت ، ببین خونه ما جن داشت ، خونمون رو عوض کردیم و تویه همین خونه جدیدمون هم جن زیاد داره ، که یکی رو اوردیم به ما گفت با اجنه ها کار نداشته باشین ، اونا زندگیشون رو میکنن ، شمام زندگیتو بکن ، اذیتاشون خییلی زیاده ولی دیگه خیلی خیلی خیلی عادی شده برامون ، هدفم ازین حرف این بود که بگم بغل گوش من اجنه دارن زندگی میکنن ولی اخرش به بی تفاوتی و ریختن ترسم رسید ، پس ب نظرم تو هم بیخیال باش چون اصلا ترس ندارن ، هیچی نیستن اصلا

به این پدیده میگن  ذهن بیدار بدن خواب نه جنه نه شیطان باید قبل خواب همه چیزو از مغزت بیرون ک ...

پس خفگی چیه حتی کسی که بیداره میاد منو بیدار می کنه می گه داری با حالت خفگی داد میزنی

فهمیدی به منم بگو😁

عهه

توعم علاقه داری بشون؟🚶‍♂️

به امید اون روز که همه بالاتر از اینا ببیننم 👐😎کاربر پسرم🚶‍♂یه ادم عجیب غریب😴 دیونه رپ مخصوصا رپ تهاجمی امریکایی 👊🌈🔥                                    🛹skateboard rider

[QUOTE=213769032]من یه چیزی بهت بگم عین واقعیت ، ببین خونه ما جن داشت ، خونمون رو عوض کردیم و تویه همین خونه جدیدمون ...[/QUOTEاینکه خواب بد می بینم و اذیت میکنن بدم میاد وگرنه اگه کاری نداشته باشن می چیکارشون دارم 

پس خفگی چیه حتی کسی که بیداره میاد منو بیدار می کنه می گه داری با حالت خفگی داد میزنی

خب دقیقا همینه ک گفتم

من خودمم دقیقا همینجوری بودم 

و تقلا میکردم ک خفه نشم

و کسایی ک اطرافم بودن میگفتن 

لبات رو بهم فشار میدادی و با یه صدای ضعیف 

قدیمیا میگن بختک افتاده رو طرف

ذهنت رو موقع خواب آزاد کن

به هیچی فکر نکن

موقع خواب با خودت این جمله رو تکرار کن الان موقع خوابیدنه نه فکر کردن