2777
2789
عنوان

چت با کراش

925 بازدید | 21 پست

سلام بچه ها خوبید ؟ بچه ها من روز خرداد ماه ناظر انتخابات بودم از یه آقايی که سر ناظر بودن خیلی خوشم اومده بود ولی دیگه بیخیالش شدم چون دلیلی نداشت بهش فکر کنم چند وقت پیش یک نفر تو اینستا ریکوئست داد قیافش خیلی آشنا بود منم قبول کردم گفتم شاید بیاد پی ویم بفهمم کیه حالا دیشب یه استوری گذاشتم استیکر خنده ریپلای کرد منم ازش پرسیدم شما چقدر آشنایید شما رو جایی ندیدم اولش گفت شاید اداره دیدید بعد گفت نمیدونم چرا شمارتون و دارم گفتم شاید تو انتخابات منو دیدید بعدش گفت اعع اره در صورتی که ازاول هم میدونست ولی دیگه بعد اینکه خودم خدافظی کردم جواب نداد امیدی بهش هست آخه آخرش من گفتم ممنون از زحمتتون اونم گفت زنده و سالم و پاینده باشید خانم معلم منم گفتم ممنون دیگه سین زد جواب نداد خیلی خوشم میاد ازش😢

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

اونم معلمه ؟  خوب فعلا همین اول نخواه که چیزی بگه آروم آروم استوری های خوبم بزار که ریپلای کنه ...

تو اداره کار میکنه فالوش دارم ولی فقط اون روز ریپلای زد 

اه اخرین بار دو سال پیش بود ببین کراش خر من سه شب پیگیررررر بهم پیام داد یهو کم شد بعد هم محو شد رفت...

امیدوادم مثل من نشی

هیچ چیز در دنیا به اندازه بی عدالتی به وضوح احساس و درک نمی شود.#چارلز_دیکنز
اه اخرین بار دو سال پیش بود ببین کراش خر من سه شب پیگیررررر بهم پیام داد یهو کم شد بعد هم محو شد رفت ...

منم شکست سختی داشتم تو گذشتم الان یکم به خودم اومدم دل نمیبدم زیاد اینم اگه منو نخواد زود بیخیالش میشم ولی دوست داشتم جدی شه

تو اداره کار میکنه فالوش دارم ولی فقط اون روز ریپلای زد 

خوب حالا اگه استوری جالبی گذاشت یه ریپلای بزن که دیده شی 

یا اینکه سوالی داشتی درباره ی چیزی تو اداره بپرس ازش بگو مثلا شما اشنایی و فلان 

خب اونم استوری گذاشت شما ریپلی کن دیگه اونجوری میشه😂😂

آخه یکم مذهبیه نمیخوام فکر بد کنه که به پسرا ریپلای میزنم اصلا نمیدونم رفتارم چطوری باشه باهاش 😢از اینورم میگم مگه میشه دختری تو زندگیش نباشه چون میگفت شمارمو داره اگه میخواست پیام میداد دیگه☹

خوب حالا اگه استوری جالبی گذاشت یه ریپلای بزن که دیده شی  یا اینکه سوالی داشتی درباره ی چیزی ت ...

اتفاقا همون موقع گفتم من ادارم شهر دیگه س همش میگفت نترس میتونی انتقالی بگیری بیای اینجا بعد اسم مدرسه مو پرسید همش میگفت آدرسش کجاست 

منم شکست سختی داشتم تو گذشتم الان یکم به خودم اومدم دل نمیبدم زیاد اینم اگه منو نخواد زود بیخیالش می ...

من اصلا نفهمیدم چرا اینکارو کرد خودش اومد از قبل هم همو میشناختیم خیلی صمیمی برخورد کرد وقتی مثل خودش شدم یهو سرد شد بعد هم رفت‌ کلا 

توام چون تو گذشته ات شکست خوردی مراقب باش عزیزم سنجیده عمل کن که یوقت  مثل من تو ذوقت نخوره بعضی ها ازار دارند امیدوارم اگه قصدش ازدواجیه و مورد خوبیه بیاد جلو که اذیت نشی

هیچ چیز در دنیا به اندازه بی عدالتی به وضوح احساس و درک نمی شود.#چارلز_دیکنز
من اصلا نفهمیدم چرا اینکارو کرد خودش اومد از قبل هم همو میشناختیم خیلی صمیمی برخورد کرد وقتی مثل خود ...

اره دقیقا دوستمم میگه تو ذهن مردا هزارتا فکره اینم شاید اومده یه حرفی بزنه و بره ما نباید دل بببندیم چون پسرا عادتشونه منم دیگه پیام نده هفته بعد انفالوش میکنم بره ممنون عزیزم از نظرت😘😘😘