2777
2789
عنوان

مسافرت😍😍💞🥰

| مشاهده متن کامل بحث + 138 بازدید | 24 پست
سواد کوه تو دل جنگل یک کلبه چوبی اتیش روشن کردیم دور اتیش 20 نفر بودیم دختر و پسر گفتیم خندیدیم ...

😍😍چه خوب

زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست💞هر کسی نغمه خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست 💞خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد💞
سواد کوه تو دل جنگل یک کلبه چوبی اتیش روشن کردیم دور اتیش 20 نفر بودیم دختر و پسر گفتیم خندیدیم ...

حالا من کویرش نرفتم ولی خود اصفهان رفتم خیلی خوشگل بود😍

زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست💞هر کسی نغمه خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست 💞خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد💞

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

حالا من کویرش نرفتم ولی خود اصفهان رفتم خیلی خوشگل بود😍

من از شهر وشلوغی خسته شدم و ادمها دوست دارم برم تو دل طبیعت چون طبیعت مارو به اینجا رسونده 

نمی خوام شمع باشم دختران فوتم کنند می خواهم بنگ باشم لوتیان دودم کنند
عالی بود  همه چی پول نیست باید بلد باشی چطور از زندگی لذت ببری

آره واقعا

من و خانوادمم خیلی سفر میریم خیلی از شهرهای ایرانو دیدم

کلی جاهای خوشگل داره😍

آخرین بار شهریور ۹۸ رفتیم همدان بعدش کرونا اومد و جایی نرفتیم 

انشالله به زودی کرونا بره

دوباره برید مسافرت 🥰

من از شهر وشلوغی خسته شدم و ادمها دوست دارم برم تو دل طبیعت چون طبیعت مارو به اینجا رسونده 

من هم باطبیعت هم با شلوغی شهر با همش حال میکنم😅

آره واقعا من و خانوادمم خیلی سفر میریم خیلی از شهرهای ایرانو دیدم کلی جاهای خوشگل داره😍

بری اعزاداری راهت باز میشه تو اعزاداری 

بری سفر راهت باز میشه برا سفر 

بری خوشگذرونی راهت باز میشه برا خوشگذرونی انتخاب با خودته

نمی خوام شمع باشم دختران فوتم کنند می خواهم بنگ باشم لوتیان دودم کنند