2777
2789
عنوان

کمک

63 بازدید | 13 پست

دوستان من سه سال ازدواج کردم سال اول که به شدت با خانواده همسرم مشکل داشتم دو تا دختر سن بالا اذیت بکن تو خونه دارن که هر دفعه میرفتیم اونجا دعوا بود بعدش سال دوم دو هفته یه بار رفتم زندگی منو همسرم بهتر شد همدیگرو بیشتر دوست داشتیم ولی اونا چون دو هفته یه بار میرفتیم بیشتر قیافه اذیت میکردن‌ باباشم به جمع دخترا اضافه شده بود تو اذیت الان سال سوم ماهی یه بار میریم من به خاطر دو سال گذشته که خیلی اذیت شدم افسرده شدم الان با اینکه دیرتر میرم ولی حال روحیم خوب نیست انگار داغونم بعضی وقت ها عذاب وجدان هم میگیرم ولی همین که میرم دوباره انورمال بازی رفتاراشون رو میبینم دوباره میگم چه غلطی کردم رفتم کسی برای وضعیت من راهکاری داره؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منم عین خودتم فقط جمله اخریرو نگفتم و مقاومت کردم تو‌و رفتنم همون سال اول دیگه نزاشتم بکشه به سال سو ...

خوش به حالت من الان به خاطر اون همه صبوری الان به شدت داغونم و افسرده مغزم یه جوریه که هیچ وقت این شکلی نبوده

درک میکنمت

االان به نظرت چیکار کنم همین روالو ادامه بدم نمیدونم چیکار کنم از این افسردگی در بیام بی حس شدم اصلا هیجا دیگه هیچ کاری بهم خوش نمیگذره همه کارامو زوری انجام میدم

خوش به حالت من الان به خاطر اون همه صبوری الان به شدت داغونم و افسرده مغزم یه جوریه که هیچ وقت این ش ...

کاش صبر نمیکردی کم خودمون درگیری نداریم که حرف اونام گوش بدیم این الان پول نداره ۳ماهه از دندون درد نمیخوابم هستن کمک کنن؟نه؟فقط بلدن اذیتمون کنن

کاش صبر نمیکردی کم خودمون درگیری نداریم که حرف اونام گوش بدیم این الان پول نداره ۳ماهه از دندون درد ...

من با همه چی پسرشون ساختم همه سختیا رو تحمل کردم ولی اونا تو این همه فشار زندگی گرونی تورم کرونا فقط حال بد بهمون دادن 

االان به نظرت چیکار کنم همین روالو ادامه بدم نمیدونم چیکار کنم از این افسردگی در بیام بی حس شدم اصلا ...

بچه داری؟ 

نمیگم بچه باعث میشه حالت بهتر شه هیچ وقت بابچه دار شدن افسردگیت برطرف نمیشه بدتر هم میشه مادر بچه باید روحیه مناسب داشته باشه 

بهت پیشنهاد میکنم ورزش کن آنلاین بامربی 

باور کن اینقد حالت روحیت خوب میشه نگو من الان با ورزش روحیه ام بهتر شده هم سلامتی داری هم روحیه ات خوب میشه

من با همه چی پسرشون ساختم همه سختیا رو تحمل کردم ولی اونا تو این همه فشار زندگی گرونی تورم کرونا فقط ...

خب دوست داریم میسازیم ولی اونا نمیزارن 

بخاطر همین نمیرم که بین بدبختیام اونام اوار نشن سرم