2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دبیرمون از الان سوال ترکیبی و مفهومی و کنکوری امتحان میگیره واسه همین سخته هنوز عادت نکردم

اهان ، از الان بخون چون خودت راحت میشی ، یه نصیحت بهت میکنم ، ببین تا جایی که جا داری بخون ، هر جور شده بخون و ادامه بده ،  خیلی تو آینده ات تاثیر داره این درس خوندن ها ، پزشکی خیلی خوبه و شیرینه ، من بهت میگم که از الان هیچی رو انباشته  نکن چون ، خودت موقع کنکور سختی میکشی

اهان ، از الان بخون چون خودت راحت میشی ، یه نصیحت بهت میکنم ، ببین تا جایی که جا داری بخون ، هر جور ...

خیلی خیلی ممنونم بابت حرفات انشالله به هر جایگاهی ک دلت میخاد برسی😍😍🥲

سعی خودم رو میکنم 

یعنی خودم میدونم ک اگه وقت بزارم میتونم بهترین بازدهی رو داشته باشم ولی زود خسته میشم و نیاز به برنامه ریزی درست دارم

خیلی خیلی ممنونم بابت حرفات انشالله به هر جایگاهی ک دلت میخاد برسی😍😍🥲 سعی خودم رو میکنم  ی ...

قربونت ایشالله تو هم برای 🤩❤

همه تو راهی که هستن خسته میشن ولی هیچ وقت جا نزن.

آقا من ک شوهر دارم و درس میخونم چییییی

ببین با اینکه خودم مجرد هستم و یه آدم عاشق هم هستم ولی میدونم که با شوهر یه هیچ جا نمی رسیم ، بخاطر همین درسامو خیلی خیلی خوب میخونم  ، ولی همچنان عاشق هستم

چ ربطی داره من دوتاشون باهم میخوام تلاشم و دوبرابر میکنم 

میدونم تلاشت دو برابر میشه ، ولی بهت میگم که وقتی  مجرد راحت تر درس میتونیم چون مادر غذا میپزه  ، تو فقط درست و میتونی ولی وقتی متاهل باشی فشارت بیشتر میشه 

میدونم تلاشت دو برابر میشه ، ولی بهت میگم که وقتی  مجرد راحت تر درس میتونیم چون مادر غذا میپزه ...

والا وقتی خونه بودم مادرم شاغل بود کارمنده اون موقه هم شبانه روز هم درس میخوندم هم خونه داری هم داداشم کوچیک بود هوای اونو داشتم😂