2777
2789

بی‌بی‌چک بعد از موعد پریودی، در کل کمی بعد از آزمایش نشون میده، چون هورمون hcg اول وارد خون میشه بعد وارد ادرار

پسر کوچولوی قشنگم❤️ چشم بد دور که هم جانی و هم جانانی🧿😍😘😋
بی‌بی‌چک بعد از موعد پریودی، در کل کمی بعد از آزمایش نشون میده، چون هورمون hcg اول وارد خون میشه بعد ...

ازمایش خون چی بعدازچندروز ازنزدیکی نشون میده؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ازمایش خون چی بعدازچندروز ازنزدیکی نشون میده؟

میگن آزمایش خون بعد از ۱۰ روز نشون میده، اما بستگی به دیر یا زود اتفاق افتادن لقاح هم داره

امروز قرار بود بشم ولی هیچ علایمی ندارم ۴ شنبه میرم ازمایش خون 

خب فردا صبح بی بی چک بزار، ان‌شاءالله که باردار باشی عزیزم

به موعد پریودت چقدر مونده عزیز؟ آره احتمالاً نشون میده

این ک میگی دیریازود لقاح من ۵ روز کم کردم چون دوره لقاح ۵ روزه  تا چهارشنبه برم میشه١٣روزبعدازنزدیکی جواب میده عزیز؟

این ک میگی دیریازود لقاح من ۵ روز کم کردم چون دوره لقاح ۵ روزه  تا چهارشنبه برم میشه١٣روزبعدازن ...

آره دیگه احتمالاً جواب بده، ولی تیتر بتا بده

تیتر بتا چیه همون ازمایش خونه؟

آره عزیزم، دو جور آزمایش خون بارداری داریم، یکیش آزمایش معمولیه که ازت میگیرن و فقط مینویسه منفی یا مثبت، یکی هم تیتر بتا هستش که عدد بتارو نشون میده، این دقیقتره و با توجه به اینکه تو زود میخوای بری آزمایش بدی تیتر برات مناسبتره چون عدد رو میگه

آره عزیزم، دو جور آزمایش خون بارداری داریم، یکیش آزمایش معمولیه که ازت میگیرن و فقط مینویسه منفی یا ...

عددش چندباش بارداری منفیه ؟مثلا اولیو انجام بدم منفی شد باید بازم تیتر بتا بدم ؟

عددش چندباش بارداری منفیه ؟مثلا اولیو انجام بدم منفی شد باید بازم تیتر بتا بدم ؟

نه دیگه یکیشونو انجام بدی کافیه، یا آزمایش معمولی یا تیتر.

اگه خواستی تیتر بتا بدی توی خودِ برگه‌ی آزمایش مینویسه که رنج اون آزمایشگاه چجوریه، ولی در کل معمولاً رنجشون اینه که اگه عدد بتا از ۱۰ پایینتر باشه بارداری منفیه، اگه بین ۱۰ تا ۵۰ باشه مشکوکه و اگه بالای ۵۰ باشه مثبته.

اما این اعداد در مورد آزمایشگاه‌ها کمی متفاوته، بعضیاشون بالای ۱۰۰ مثبته بعضیاشون بالای ۲۵ بعضیا هم بالای ۵۰. توی برگه‌ی آزمایش رنج آزمایشگاه نوشته میشه حتما