2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای رفتیم یه طلا فروش همه خانوما میومدن یکی دو تیکه النگو می خریدن توی دستاشون پر النگو بود، صاحب مغازه می‌گفت طلا قسطی می دم واسه ضمانت طلا می گیره، مثلاً ۱۰ میلیون پول طلا بشه ۶ ت میگیره مابقی توی چند قسط می تونی بدی

اگه دوست داری کسب و کارت رو رونق بدی ، می تونم بهت کمک کنم طراحی سایت مطابق سلیقه و امکانات که شما نیاز دارید. برای اطلاعات بیشتر بهم پیام بدید
وای رفتیم یه طلا فروش همه خانوما میومدن یکی دو تیکه النگو می خریدن توی دستاشون پر النگو بود، صاحب مغ ...

خوبه هاااا

من خیلی دوس دارم ی راه سرمایه گذاری بی خبر و اسون داشته باشم

خوبه هاااا من خیلی دوس دارم ی راه سرمایه گذاری بی خبر و اسون داشته باشم

عالی این راه ، حتی کمتر هم می شن داداشم می گه بعضی از طلا فروشی ها تیکه های زنجیر می دن در نهایت می تونی بهم وصل کنی و بفروشی

اگه دوست داری کسب و کارت رو رونق بدی ، می تونم بهت کمک کنم طراحی سایت مطابق سلیقه و امکانات که شما نیاز دارید. برای اطلاعات بیشتر بهم پیام بدید
ضمانت چی میخواد. میشه شرایطشو یکی بگه

طلا ضمانت می گیره , از طلا های قبل که داری گرو می ذاری بعد از تسویه طلاهاتو پس می گیری 

واسه طلاهای کم مثلاً تا ۱۰ میلیون فکر کنم یا ۲۰ میلیون خاطرم نیست گفت قیمت سابق حساب می کنه اما واسه خرید بیشتر قیمت روز هر قدر شد واسه اقساط

ولی میشه مثلا اندازه ۳۰۰ یا هر چقدر در توان هست هر ماه الیزابت خرید بعد چند سال قیمتش زیاد میشه

من طلاهامو می زارم بانک وام بر میدارم تبدیل میکنم طلا پس انداز هر ماه مثلا 300یا کمتر یا بیشتر تبدیل میکنم سکه پارسیان 

نقشه خداوند همواره زیباتر از خواسته های ماست خدایا شکرت ♥️