2821
2789

تهاجم فرهنگیه😂

پناه میبرم به خدا از عیبی که امروز در خود دیدم و دیروز دیگران را برای آن عیب ملامت کرده ام... در سرزنش کردن محتاط باشیم وقتی نه از دیروز کسی خبر داریم و نه از فردای خودمان...💙

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

من دارم چنگالش کوچیکه برای هندونه و خربزه استفاده میکنم

آخه چاقو دم دستی هام کهنه شدن...ندارم...بعدشم چنگال هام کمه گفتم از اینا که ست هم هستن بخرم استفاده دوتاشون رو‌ببرم بعد گفتم ببینم استفاده خاصی دارن🤭🤭🤭🤭🤣🤣🤣🤣

درخت صبر تلخه....اما میوه اش شیرینه...❤️خدا بزرگه🌟همه چی به وقتش🕋🪄
مام نداریم گفتم خوبه استفاده میشه بخرم

مثلا یک شام رویایی چیدی بذاری کنار بشقاب عکس بگیری اینا  

مآمآنــ کوچولوی کوچولومم🥺🥹🫶🏻 پیج کاری: tattoo_lady.alsaedi پیج خدم: parastw. 81فالـو کنید🫶🏻🌱دورگه ایرانیـ وعراقیـ😌🤝🏻🇮🇷🇮🇶  دیپلم مدیریت خانواده👩🏻‍🎓،بدنساز🏋️‍♀️دارای مدرک بین المللی میکروبلیدینگ🇱🇷         ⫷ روی هدفم تمرکز میکنم آدما فقد وقتمو میگیرن🧷
جانم؟؟؟؟

اون ور ابیا باهاش غذا میخورن چطور ما بدون چنگال نمیتونیم غذا بخوریم اونام اون حسو نسبت به چاقو دارن 

شد؟؟؟؟😂

پناه میبرم به خدا از عیبی که امروز در خود دیدم و دیروز دیگران را برای آن عیب ملامت کرده ام... در سرزنش کردن محتاط باشیم وقتی نه از دیروز کسی خبر داریم و نه از فردای خودمان...💙
آخه چاقو دم دستی هام کهنه شدن...ندارم...بعدشم چنگال هام کمه گفتم از اینا که ست هم هستن بخرم استفاده ...

برای شما نمیدونم ولی من ی سری ۱۲تایی دارم با هم استفاده میکنم کارد میوه خوری جدا هم دارم

اون ور ابیا باهاش غذا میخورن چطور ما بدون چنگال نمیتونیم غذا بخوریم اونام اون حسو نسبت به چاقو دارن& ...

عزیزم اونا همش استیک و کباب میخورن برا اونه ما کجا استیک و ... می‌خوریم 🤣🤣

برای شما نمیدونم ولی من ی سری ۱۲تایی دارم با هم استفاده میکنم کارد میوه خوری جدا هم دارم

منم ۲۴ تا جدا دارم گفتم اینا با هم ست هست برا دم دستی بگیرم

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز