2789
عنوان

خدایا چرا ؟؟؟

960 بازدید | 13 پست
خدایا خسته شدم... خسته شدم که از نماز خسته شدم! خدایا نمیدونم چرا این روزا خوندن نماز انقدر برام سخت شده؟! از صبح تا شب هزار تا کار جور واجور میکنم ولی همینکه میخوام چار رکعت نماز بخونم انگاری قراره جونم بالا بیاد! ولی وقتی یادم میاد امام حسین"ع" وسط جنگ و تیر و نیزه و خون نماز جماعت به پا کرد. وقتی یادم میاد امام صادق"ع" لحظه ی آخر عمرش همه ی اهل خونه شو جمع میکنه واسه گفتن یه حرف! اینکه اگه تو خوندن نماز سستی کردین,وقت سختی و تنگی قیامت، رو کمک ما اهل بیت حساب باز نکنید. وقتی یادم میاد پیامبرم میگه تنها فرق بین کافر و مسلمون تو خوندنِ نمازه. وقتی امامم میگه متکبر تر از آدم بی نماز تو کل عالم پیدا نمیشه. یا وقتایی که نماز صبحم قضا میشه و مامان سر سفره ی صبحونه با افسوس میگه:امروز روزی نداری...! خدایا من نمیخوام از شفاعت اهل بیت محروم بشم.خدا من مسلمونم نه کافر!خدا به خودت قسم من دلم نمیخواد مقابل این همه بزرگیت،تکبر کنم. تو که میدونی... میدونی که چقدر دوست دارم. میدونی که برای همه ی چیزایی که دادی و ندادی همیشه ممنونت بودم. من فقط حرفم این بود که چرا باید نماز بخونم وقتی که خودم میتونم هر جوری دلم خواست و هر وقتی دلم خواست باهات حرف بزنم؟ ولی بعضی وقتا خیلی می ترسم... می ترسم من بیچاره توفیق انجام برترین عبادتت رو از دست داده باشم ولی خودم نفهمم... نفهمم و با هزار تا توجیه بی اساس روزامو به شب برسونم بدون اینکه برای همه ی خوبی و مهربونیت ازت تشکر کرده باشم،مقابلت زانو زده باشم و لحظاتی عاشقانه باهات حرف باشم... اونم همونطوری که خودت میخوای و خودت یادمون دادی... خدایا شیرینی خوندنِ نماز رو به من بچشون... خدایا کمکم کن... خدایا کمک...
واسه دختر کوچولوی من دعا کنید مامان های گل یه مشکل کوچولو داره خواهش می کنم دعا کنید زودتر خوب بشه . اللهم صلی علی محمد و آل محمد
بله عزیزم خدا رو شکر تا الان همه چیز خوب بوده با ازمایشات و سونویی که دادم
واسه دختر کوچولوی من دعا کنید مامان های گل یه مشکل کوچولو داره خواهش می کنم دعا کنید زودتر خوب بشه . اللهم صلی علی محمد و آل محمد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

مامانها به حق این شب عزیز برام دعا کنید انگار یکی دست و پامو بسته حتی نمی تونم سجاده رو باز کنم
منم یه مدته مثل تو شدم سجادتو باز بذار جلوی روت وقتی ساعت اذان ظهر و شب رو یادداشت کن بزن کنار لپ تاپ یا جایی که جلوی چشمت باشه دیگه کار نداشته باش که اذن گفتن یا نه...همچین که دیدی مثلا ساعت17:30 اذان مغرب بوده و الان مثلا 17:15 هست بلند شو وضو بگیر و بشین روی سجادت تا 17:30 شد نمازتو بخون صبحا گوشیتو کوک کن بذار یه جایی که واسه خاموش کردنش مجبور شی بلند شی... یه آهنگ عجق وجق بذار که حتما بیدارت کنه منم خیلی کاهل شدم....
عزیزم خوبه که خودت ناراحتی معلومه که روح پاکی داری ولی خوب ما اگر قران رو قبول داریم باید به گفته هاش عمل کنیم منم از خیلیها شنیدم که ماهروقت میخوایم با خدا حرف میزنیم ولی خوب ما باید به اون چیزی که خدا خواسته وگفته عمل کنیم حتما حکمتی داره
هرکس دلگرمیش به خداباشد پرونده اش پیش خدا میماند اما اگر کسی دلگرمی به شخص یا چیز دیگرداشته باشدخداوند هم واگذارش میکندبه آن چیز یا شخص
من خودم خیلی وقتها نماز صبحهام قضا میشه وعذاب وجدان میگیرم ولی بخاطر اینکه قرص اعصاب میخورم کل روزم خرابه وقتی صبح بیدارشم دیگه خوابم نمیبره ولی قضاشو حتما ظهر میخونم
هرکس دلگرمیش به خداباشد پرونده اش پیش خدا میماند اما اگر کسی دلگرمی به شخص یا چیز دیگرداشته باشدخداوند هم واگذارش میکندبه آن چیز یا شخص
مهربان من برای اینکه بتونم با خدا حرف بزنم به زبان فارسی توی قنوت نمازام صحبت میکنم...البته آروم طوری که فقط خودم متوجه بشم..اینطوری احساس نمیکنم فقط دارم خم و راست میشم...البته معانی عربی رو کامل متوجه میشم ولی صحبت کردن به زبان فارسی توی نماز شیرینی عجیبی برام داره
هدیه به ساقی دشت کربلا http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1009130
هر که از خدا پروا کند خداوند راه خروج از مشکلات و گناهان را برای او فراهم کند و از جایی که گمان نمی برد روزیش دهد و هر کس بر خدا توکل کند خدا برای او کافی است خداوند به ثمر رساننده امر خویش است و برای هر چیزی قدری نهاده است
سلام دوستان ختم کامل قرآن و تک جز تا نیمه شعبان تقدیم به امام زمان (عج اله) برای حاجت روایی http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1037439&postID=40599200
دوستای گلم اسمم فرشته هستش*خداجونم شکرت که کاشکی مامان بشم مامان شد* (خدایا منو ببخش اگه خواسته هام ازت زیاده...) ،عشقمو همیشه در پناهت حفظ کن ،خدایا نگهدار همه ی بچه ها باش ،حالاکه بهم این نعمتو دادی واسم تاآخرحفظش کن. ***** یاامام رضا*****
فَوَیْلٌ لِّلْمُصَلِّینَ (4)‏ الَّذِینَ هُمْ عَن صَلَاتِهِمْ سَاهُونَ ‏(5) «پس‌ وای‌ بر نمازگزارانی‌ که‌ از نماز خویش‌ غافلند» و به‌ آن‌ اهمیتی‌ نمی‌دهند به‌طوری‌که‌ اگر نماز بگزارند، از نماز خود امید ثوابی‌ را نمی‌برند و در برابر ترک‌ آن‌ نیز از مجازاتی‌ بیم‌ ندارند همچنین‌ آنان‌ از نماز غافلند تا وقت‌ آن‌ از دست‌ برود پس‌ اگر با مؤمنان‌ باشند، به‌ ریا نماز می‌خوانند اما اگر با مؤمنان‌ نبودند، نماز نمی‌خوانند. حق‌ تعالی‌ فرمود: عَن صَلَاتِهِمْ سَاهُونَ : (از نماز خویش‌ غافلند) ونفرمود: «فی‌ صلاتهم‌ ساهون: در نماز خویش‌ غافلند» زیرا سهو و غفلت‌ در اثنای ‌نماز، آمرزیده‌ و بخشوده ‌است‌ چراکه‌ این‌ سهو غیر اختیاری‌ می‌باشد. پس‌عبارت: عَن صَلَاتِهِمْ سَاهُونَ به‌ این‌ معنی‌ است‌ که‌ آنان‌ با به‌ تأخیر انداختن‌ وقت ‌نماز، یا با خواندن‌ آن‌ به‌ بی‌مبالاتی‌، از نماز خویش‌ غافلند. یا مراد بی‌نمازانی‌اندکه‌ از نماز خویش‌ غافلند. اما چنان‌ که‌ گفتیم‌؛ سهو در نماز در تحت‌ تکلیف‌ داخل ‌نمی‌شود چرا که‌ امری‌ غیر اختیاری‌ است‌ و ثابت‌ شده‌ است‌ که‌ رسول‌ خدا‌‌ صلّی الله علیه و آله و سلّم خود در نماز سهو نمودند و برای‌ کسی‌ که‌ در نماز سهو می‌کند، سجده‌ سهو را مشروع‌ کردند. همچنین‌ صحابه‌ در نماز سهو می‌کردند. ابن‌کثیر نقل‌ می‌کند که‌ رسول‌ خدا‌‌ صلّی الله علیه و آله و سلّم در پاسخ‌ سعدبن‌ابی‌وقاص‌ رضی الله عنه که‌ از ایشان‌ پرسید: عَن صَلَاتِهِمْ سَاهُونَ چه‌ کسانی‌اند؟ فرمودند: «کسانی‌ که‌ نماز را از وقت‌ آن‌ به‌ تأخیر می‌اندازند».
رَبَّنا هَبْ لَنا مِنْ اَزواجِنا وَ ذُرِّیّاتِنا قُرَّةَ اَعْیُنٍ وَ اجْعَلْنا لِلْمُتَّقِینَ اِماماً
زء 1 جزء2 جزء3 جزء4 جزء5 جزء6..............زهرا جزء7 جزء8 جزء9 جزء10 جزء11 جزء12 جزء13 جزء14 جزء15 جزء 16......................مامان ایلین جزء17 جزء18 جزء19 جزء20 جزء21 جزء22 اوا جزء23 اوارها جزء24 جزء25 مامان ایلین جزء26 جزء27 جزء28 جزء29 تهمینه جزء 30 بچه ها برادرام وبابام,وخودم هرکدوم مشکل داریم بیایید واسه حل مشکل توختمه نصفه من شرکت کنید تروماه شعبان هدیه به مادر امام زمان وحضرت ابال فضل وشدای گمنان و5 تن و14 امام تروقران کمکم کنید
پدرم که رفت شهر خالی شد پدر مگرچند نفربودی