2789
عنوان

جوش صورت

53 بازدید | 5 پست

سلام خوبین؟

من ۱۷ سالمه و پوستم خیلی داغون شده جوش های قرمز و شدید جدیدا عادت کردم خالی میکنم خیلیم بدتر میشه خیلی رفتم دکتر محلول داد میزدم حتی س دوره مصرف کردم فایده نداشت داکسی سایکلین داد ک اونم فایده نکرد چندتام ماسک و ابنا زدم هیچ تاثیر نداشته دو شبه خیلی دستکاری کردم صورتمو یجا خوندم اگ خالی کنی جوشو بهتره حالا خیلی بدتر پاشیده صورتم کلا قرمز و جای زخمه توروخدا درمان بدید دیگ داره از خودم بدم میاد

دست بهشون نزن دیگه

اب زیاد بخور

یه روتین ساده داشته باش

تو این سن معمولا جوش طبیعیه باید صبر کنی

گریه مکن که سرنوشت... گر مرا از تو جدا کرد... عاقبت دلهای ما، با غم هم آشنا کرد... با غم هم آشنا کرد... 

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

یه دوره ماسک گیاهی بزار صورتت ازمنم همینجوری بود ولی من حال نداشتم زیادانجام ندادم من رفتم پیش دکتر طب سنتی پاکستان درس خونده بود خیار پیاز کدو رو رنده میکنی با ماستو اب لیمو(کم) با پودر کف دریا اندازع دوسم قاشق چایخوری از عطاری بخر روزی دوباراستفاده کن هربار صورتتو بزار ۲۰دیقه باشه بعد با صابون گل ختمی بشور

اینم بگم غذاخوردنتو باید مراعات کنی ادویه تند اصلنن

شیرینی کیک بیسکویت ایناهمش جوش میزنه خرما تخمه سس ترشیجات تخم مرغ خصوصا ابپزش..سس کالباس و خونوادش...چیپس

اگ میخای شرو کنی اول تغذیتو درست کن بعد درمانو شرو کن من۸ساله جوش میزنم اصلنم دکترنرفتم با تغذیه و ماسک کنترل میکنم تو سمت هرچی بری بی ضرر نیس

درسته از خوردن خیلی چیزا منع میشم ولی تناسب انداممو دارم واینک بیشتر میوه بخور پیاز خام سیب زمینی سرخ کردنی و شیر نخور پیازخام بشدت جوش میندازه اون دوتام جای جوش قرمزو تا دوروز لک میندازه