2777
2789
عنوان

لطفا بیاید

134 بازدید | 22 پست

۲۵روزه زایمان کردم باشرایط سخت وهنوز بخیه هام اذیتم میکنن  و حالم زیادخوب نیست.ازاول به همه اعلام کردم که کسی عیادت نیاد غیرازخانواده خودم وهمسرم که اوناهم کم اومدن فقط مادرم ده روز پیشم بود ...بعد چهارروز که مرخص شدم تاهمین الان انگار سرلج ولجبازی به زور میخوان بیان خونه ام.هرچقدر میپیچونم وباجدیت گفتم نه بازم میگن ماکار نداریم میخوایم بیایم.الان فامیل دور مادرم زنگ زد نمیدونستم کیه جواب دادم هرچی گفتم گفت فرداعصر هممون میایم دیگه دلم گرفت تلفن رو قطع کردم کلی گریه کردم.اصلا ازلحاظ روحی و جسمی تواین کرونا حوصله کسی رو ندارم .شوهرمم مطمئنم بعدش کلی دلخور میشه وباهام ناراحت😞😞😞اصلا انگار زبونمون رو متوجه نمیشن.ازوقتی زایمان کردم یه تلفن بهم نزدن حالمو بپرسن فقط میگن میخوایم بیایم اونم واسه سیسمونی 

خیلی خسته ام .هم درد طبیعی کشیدم تا ده سانت هم سزارین اورژانسی شدم .تاده روز فشار بالا داشتم شرایط جسمیم نرمال نیست.بعدش هماتوم به وجود اومد بالای بخیه ام هنوز دارو میخورم وامپول زیر جلدی ..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کسی نیس بیاد راهنماییم کنه یاآرومم کنه.اخه تو این کرونا کی میره مهمونی😞من خیلی میترسم.فردا اینا بیان بقبه هم میان.شوهرمم اصلا دوست نداره فامیلای خودش نیومدن

@صهبای    

سلام عزززیزم خوبی❤بهتری انشاالله،عشق خاله چطوره💕💕💕💕💕

باتمام وجودم درکت میکنم وشرایط مشابه شما رو داشتم هرطور هست میخوان بیان واصلا درک نمیکنن

به نظرم باهمسرت مشورت کن اگه قبول کرد تماس بگیر بامهموناتون بگو میخوای میهمانی کلی بگیری یه بار برای فامیلای خودت یه بارم برای فامیلای همسرت منتظر فرصت مناسب هستی وبهشون اطلاع میدی

بعدم کمکم زمان بگذره خودتم سرحال میشی انشاالله این بیماری نحس هم بره مهمونی بگیر 

🤲 اللّهُمَّ عَجِّل‌ْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَج 🤲
@گلبهاجون    

سلام گلم 

خوبی 

چیشده  

چند روزه تو تل پیام گاشتم جواب ندادی نگران شدم 

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
@زندگیمی    

وااایییی الهی که من فدات بشممممم😍😍😍

الان شانسی اومدم تاپیکتو دیدم بخدا🤚☹☹☹

میخواستم دعوات کنم که دیدم توی بیشعور😄😄

اینبار با شعور شدی و تگم کردیییییییییی😂😂😂😂

منتها اینی که تگ کردی من نیستم خره🤣🤣❤❤❤

کسی نیس بیاد راهنماییم کنه یاآرومم کنه.اخه تو این کرونا کی میره مهمونی😞من خیلی میترسم.فردا اینا بیا ...

چیشد مهمونا اومدن ؟؟؟؟؟؟؟🤕

چه فضولن ... منم خوشم نمیاد🤕

.

.

چه خوبه که انقد رُکی😧😧😧😧

چه بده که انقد فضولن😆😆😆

سیسمونی دریا به اونا چه آخه😏😏😏

کجایی مامان دریاجوووونی؟

سلااام صهبایی جووون خوبی قشنگم😘ببخش توروخدا الهی قربونت برم💚من انقد درگیر دریا واتفاقای بعد رایمانش شدم اصلا اعلانارو چک نکردم.ببخش توروخدا ازدستم ناراحت نشی فدااتشم😘خیلی درگیر بودم خواهرجون