2777
2789
عنوان

دخترای راحت 😒😒

249 بازدید | 20 پست

بعضی دخترا هستن نمیدونم چیکار میکنن انقد شلوغن . منظورم اینه دوست زیاد دارن با آدمای زیادی در ارتباطن ولی فقط سه سال مثلا از من بزرگترن ! من ۱۸ سالمه میگم اینا کی وقت کردن انقد اجتماعی بشن ؟ بچه ها من از راهنمایی به بعد حتی ۱ دونه دوستم نداشتم 🥺 هیچوقت بیرون نرفتم بادوستام . چه برسه بعضیا دوستای اجتماعی پسر هم دارن همینطوری دوستن. راستش من کمروام تو مهمونیا ساکتم سرم تو گوشیمه حالام بهمن میرم دانشگاه ولی تنهای تنهای ت ن ه ا 💔💔💔💔🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀 چه برسه اینکه رل بزنم وشوهر گیرم بیاد.🥺🥺🥺😢😢😢😥😥😥😥😖😖😖😑😑😑

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خوب توام سعی کن دوستای جدید پیدا کنی دایره روابطتو گسترده تر کنی دیر نشده ک

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    
خب برو رل بزن دیوانه چیزی ک زیاده رل البته باید مواظب باشی آدم درست گیرت بیاد دگ

خب میگم بلد نیستم . مثلا برم تو مغازه به پسره بگم سلام باهاش بخندم بعد بگم  باهم دوست شیم 😱😱😱خب میبینی که ارتباط بلد نیستم ته خونه ام تنهام 

سلام عزیزم

من ۲۲ سالمه، فارغ التحصیل شدم از دانشگاه

منم همیشه این مشکلو داشتم، دوستای کمی داشتم همونا هم بهم بدی میکردن

خواستم اینو بهت بگم که علتشو کشف کن که چرا با ادما در ارتباط نیستی، و برطرفش کن

من الان تو دلم آتیش شده برا اینکه چند روز دیگه جشن فارغ التحصیلیه اما من چون دوستی ندارم نمیرم. کلا سه تا دوست داشتم و با بقیه هیچ ارتباطی نداشتم

با دوستامم رابطه هام تموم شده

اگه برات مهمه دوست داشتن، حتما پیدا کن چون این موضوع راحتت نمیذاره

زندگی همینه، حذف شدن و حذف کردن آدمایی که دوستشون داشتی. هیچ چیز قطعیت نداره، به حرف‌ها و حال لحظه‌ای اطمینان نکنید.

معمولا ب خانواده شون بستگی داره ک همیشه بچه شونو راحت میزارن البته مراقبشون هستن ولی خب راحتن گیر نمیدن بهشون با بچه هاشون دوستن

اجتماعی بودن ی چیز اکتسابیه راحت میتونی با اختلاط کردن تو جامعه اجتماعی شی

مث همین دانشگاه و اگ بری خابگاه هم چ بهتر کلی دوست پیدا میکنی

just leave me alone
سلام عزیزم من ۲۲ سالمه، فارغ التحصیل شدم از دانشگاه منم همیشه این مشکلو داشتم، دوستای کمی داشتم هم ...

عزیزم من از راهنمایی تنها شدم . وارد مدرسه که شدم هیچکس و نشناختم . اولش،از ترس که زنگ تفریحا تنها نمونم میترسیدم و میلرزیدم 😥 ولی چون ۷ سال گذشته به تنهاییم عادت کردم و تنهایی حال خودمو خوب کردم . الان فقط تنهایی خوشحالم بهم خوش میگذره به کسی نیاز ندارم 😔😔😔😔😪😪 اما دلم میخاد منن تو زندگیم دوست داشته باشم کاش تو دانشگاه گیرم بیاد💔💔💔🥀🥀🥀🥀

عزیزدلم منم ۱۸ سالمه ولی دورم پر دوست و رفیقه تنها کاری که باید انجام بدی اینه که همیشه مرتب باشی و باکلاس رفتار کنی اینجوری بقیه جذبت میشن

و این که اصلا خودت و خجالتی نشون نده حتی اگه پررو نیستی تظاهر کن خیلی شاخ و خفنی😂