2821
2789
عنوان

ارز دیجیتال

165 بازدید | 13 پست

سلام بچه ها

راجع ارز دیجیتال لطفا کسایی ک اطلاعات کامل دارن میشه راهنماییم کنن

من تو رنزینکس حساب کاربری باز کردم و الان تو مرحله ی برنزی ام و هنوز کامل تایید هویت نشدم.

الان یجا خوندم که باید کیف پول بین المللی هم داشته باشیم و پولمون رو تبدیل کنیم و بعد ارز بخریم.چجوریه؟

بچه ها من کسی رو ندارم که بلد باشه و سوال بپرسم اگه بلدید کمکم کنید

کارما  

من چیزی نمیدونم ولی تو رو خدا با احتیاط و دست ب عصا وارد ارز و بورس بشید، اینجا ایرانه و چون تحریمیم هرچیزی ممکنه...

الهی خدا ب زندگی همتون خیر و برکت بیاره🙏🏼❤

آدَمی شـٰاگـِرد و دَرد اُستـٰادِ اُوست...

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من چیزی نمیدونم ولی تو رو خدا با احتیاط و دست ب عصا وارد ارز و بورس بشید، اینجا ایرانه و چون تحریمیم ...

عزیزم فکر میکنم چون جهانیه اتفاق خاصی نیافته

و چه بهتر که گفتید آوردن سرمایه تو این کار اشتباه ترین کاره،فقط پول مازاد

کارما  
کیف پول بین المللی نداریم. کیف پولها یا نرم افزارین یا سخت افزاری. برای ارز خریدن نیازی به کیف پول ...

عزیزم نیاز نیست پول ریالی نبدیل به چیزی بشه؟؟رمزینکس کافیه یعنی؟جایی دیگه ثبت نام نکنم؟

کارما  
عزیزم فکر میکنم چون جهانیه اتفاق خاصی نیافته و چه بهتر که گفتید آوردن سرمایه تو این کار اشتباه ترین ...

از دکتر هلاکویی پرسیدن چرا ارز نمیخری گفت چرا حماقت کنم وقتی شب میخابم صبح نمیدونم سرمایم باقی مونده یا از دست رفته...

عزیزدل خبرش دوهفته ی قبل بود ک بخاطر تحریم پول ایرانیا بلوکه میشه، ضرر نداره با سرکایه ی خیلی کم و بی استرس وارد بشید تا خدایی نکرده مال باخته نشید گلم، شما هموطن منی اگه پیشرفت کنی باعث افتخاره و زبانم لال ضرر کنی باعث ناراحتیمه

آدَمی شـٰاگـِرد و دَرد اُستـٰادِ اُوست...
عزیزم نیاز نیست پول ریالی نبدیل به چیزی بشه؟؟رمزینکس کافیه یعنی؟جایی دیگه ثبت نام نکنم؟

پول ریالی رو میتونی مستقیما به ارز تبدیل کنی. نیازی نیست اول تتر یا چیز دیگری بخری

نه دیگه جایی نمیخواد ثبت نام کنی.

داخل رمزبنکس هم کیف پول داره برای نگهداری ارزهات ولی امنیت صرافی پایینه بهتره اگر قصد ترید نداری بعد از خرید ارزهات ببری توی کیف پول

پول ریالی رو میتونی مستقیما به ارز تبدیل کنی. نیازی نیست اول تتر یا چیز دیگری بخری  نه دیگه جا ...

وقتی میخرم بلافاصله باید بده یا مینویسه در حال معامله؟پول رو برمیداره اما نمیده و میشه لغوشم کرد.چجوریه؟؟لطفا توضیح کامل بده خدا عوضت بده بهم کمک کنی

کارما  
با همون پول ریالم میشه؟؟آخه کنارش نوشته IRI یعنی ایرانی هستن ارزها؟؟یا ربطی نداره؟

نه

نمیشه

وزن شروع: ۶۳.۶۰۰  وزن فعلی: ۶۲.۲۵۰  وزن هدف: ۵۵ 💙 رفت روی تخت خوابید. غمش هم جای دیگری نداشت که برود، کنارش دراز کشید !
وقتی میخرم بلافاصله باید بده یا مینویسه در حال معامله؟پول رو برمیداره اما نمیده و میشه لغوشم کرد.چجو ...

اگه به قیمت بازار بخری باید همون لحظه معامله انجام بشه. اما اگه سفارشتو قیمت پایینتر بذاری برای خرید... پول رو نگه میداره تا هر وقت که به قیمت مورد نظر شما رسید خرید رو انجام بده.