2777
2789
عنوان

مشروب

242 بازدید | 11 پست

سلام الان بابام می گفت که مشروب خورده و خیلی تلخ بود و ...

بابای من آدمیه که از دود و دم و مواد و قلیان و سیگار و ... متنفره و من همه جا پز اینو میدادم 

الان که فهمیدم مشروب خورده حالم خیلی بده 

بغض کردم دلم می خواد گریه کنم 

همکاراش بهش دادن 

خدیاااااااااااااااا

میشه لطفا دعا کنید بابام سمت این کارا نره؟🙏🙏🙏🙏🙏

خدا لعنت کنه همکاراش رو 😭😭😭😭😭😭

کمکم کن یا رب 🥺 میخندم که دنیا به روم بخنده😀الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّد وَ آل مُحَمَّد وَ عَجّل فَرَجَهم🌼أللَّھُـمَ عَجِّلْ لِوَلیِڪْ ألْـفَـرَج به حق حضرت زینب سلام الله علیها🤲🕋

اینهمه مشکلات دارم تو زندگی اینم اضافه شد 😞😞😞😞😞😞😞😞

کمکم کن یا رب 🥺 میخندم که دنیا به روم بخنده😀الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّد وَ آل مُحَمَّد وَ عَجّل فَرَجَهم🌼أللَّھُـمَ عَجِّلْ لِوَلیِڪْ ألْـفَـرَج به حق حضرت زینب سلام الله علیها🤲🕋

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نگران نباش اگه اهلش نباشه نمیشه دیدی که گفت تلخ بوده پس خوشش نیومده شاید از روی کنجکاوی فقط امتحان کرده

کی فکرشو میکرد‌ یه روزی حرفامونو به آدمایی بگیم که تاحالا ندیدیمشون...!🥲🥲🥲
با یه بار هیچ اتفاقی نیمفته

اگه دوباره بخوره چی ؟

اخی😪

چی بگم دوستم 

دور دوستاشو باید خط بکشه

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔
همیشه دوست و رفیق و همکار گند میزنن ب زندگی  یکاری کن گرم نگیره با اونا تا ب جاهای باریک نکشید ...

من فقط ۱۵ سالمه اصلا مگه گوش میده ببینه من چی میگم زود عصبانی میشه 

خیلی صمیمیه باهاشون 

من فقط ۱۵ سالمه اصلا مگه گوش میده ببینه من چی میگم زود عصبانی میشه  خیلی صمیمیه باهاشون

🤦🏼‍♀️خدا ب داد تو و زندگیت برسه 

رفیق خراب خیلی بده مخصوصا واس عاقایون

ایشالا ک آخرین بار بوده باشه و ته کارش همین باشه 💁🏼‍♀️

تو ۱۵ سالگی نگران پدر لااقل ۳۵ ساله ات هستی؟ خودتو اذیت نکن دختر!

بابام ۴۰ سالشه