2777
2789
عنوان

ختم مجرب

| مشاهده متن کامل بحث + 1720 بازدید | 287 پست

عزیزم میشه برای ازدواج منم بخونی اسمم سمیه هست 38 سالمه تو رو خدا دعا کن معجزه بشه و ازدواج خوبی نصیبم بشه خیلی دلم شکسته  تا چند دقیقه پیش داشتم گریه می کردم ، اسمم سمیه هست 

منم از ته قلبم برات دعا می کنم هر چقدر درتوانم باشه صلوات می فرستم

خدایا شکرت ❤️ مطمئن باش همون خدایی که یونس رو از دل ماهی نجات داد، خدای شما هم هست ، شما رو هم از غم و غصه نجات میده و دعایت را مستجاب میکنه❤
سلام دوستان مهربون... اگر مایلید @ عشق5 جان براتون چهل روز یس بخونن و دعا کنند و اون هم بروش خاص... ...

سلام عزیزم برای حاجت رواییشون ۱۴ صلوات فرستادم ان‌شاءالله خداوند هر چی خیر و صلاح هست براشون پیش بیاره 

برای حاجت روایی شما هم صلوات فرستادم 

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام دوستان مهربون... اگر مایلید @ عشق5 جان براتون چهل روز یس بخونن و دعا کنند و اون هم بروش خاص... ...

مرسی عزیزم صدام زدی قربونت خواهر جان

خدایا شکرت ❤️ مطمئن باش همون خدایی که یونس رو از دل ماهی نجات داد، خدای شما هم هست ، شما رو هم از غم و غصه نجات میده و دعایت را مستجاب میکنه❤

ممنونم عزیزم خیر ببینی انشاالله 🙏🥺🥺

و حاجت روا شی 

من به نیت امام زمان و حاجت رواییتون صلوات میفرستم ۵۰۰ صلوات یا بیشتر یکجا میفرستم 

لطفا و خواهشا شما هم دعام کنید حاجت روا شم انشالله 🙏🥺😭 دعام کنید خواستگارم و خونوادش از ظاهرم و همچیم خوششون بیادوقتی میان ببینمم و انشاالله پدرمم راضی شه و قسمت باشه و امسال عقد کنیم سرو سامون بگیرم خیلی دعام کن تو رو خدا از ته دلت دعام کن حاجت روا شم انشالله 🙏🥺 پسر خوبیه🙏

یه بار نامزد بودم قبلا با یکی بهم زدن 😓😢دعا کن دیگه اینبار خراب نشه نامزدیی و عقدم😭

ما به فضای مجازیی پناه می بریم که از سختیای دنیای واقعی خلاص شیم...

سلام جونم ممنونم عزیزم خیر ببینی انشاالله 🙏

ما به فضای مجازیی پناه می بریم که از سختیای دنیای واقعی خلاص شیم...
التماس-میکنم-دعام کن

@التماس_میکنم_دعام_کن  

تاپیک نور، اینجاست💎💎       نــــــــور انتخاب نمی کند، می تابد به ذره ذره ی زندگی و بر هر چه در مسیر دارد روشنی می بخشد نور باش و ذات خویش را زیست کن…زندگیتون پر از نور الهی✨خدایا من خواهان بهترین تقدیری هستم که برای من و عزیزانم و دوستانم رقم زده ای🙏✨                                                                            زندگی برگ بودن در مسیر باد نیست امتحان ریشه است ریشه هم هرگز اسیر باد نیست زندگی چون پیچک است انتهایش می رسد پیش خدا
@ چمنگل

@چمنگل  

تاپیک نور، اینجاست💎💎       نــــــــور انتخاب نمی کند، می تابد به ذره ذره ی زندگی و بر هر چه در مسیر دارد روشنی می بخشد نور باش و ذات خویش را زیست کن…زندگیتون پر از نور الهی✨خدایا من خواهان بهترین تقدیری هستم که برای من و عزیزانم و دوستانم رقم زده ای🙏✨                                                                            زندگی برگ بودن در مسیر باد نیست امتحان ریشه است ریشه هم هرگز اسیر باد نیست زندگی چون پیچک است انتهایش می رسد پیش خدا
@التماس_میکنم_دعام_کن     بیا♡

سلام مهربون

مرسی .

الهی خیر ببینی.

اسمم زهراست.خیلی محتاج دعام.

التماست میکنم حالا که یادم کردی حسابی دعام کن.دلم شکسته.

الهی هرچی از خدای مهربون میخوای به حق آبروی امام حسین و به حق پهلوی شکسته مادرش بهت بده.

اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم 

الهی امین

التماستون میکنم دعام کنید.بدجور محتاج دعاتونم.میشه از ته ته دلتون بگید (یا حسین کمکش کن)

مدیونشون میشم اگه بخونن 

ان شاءالله خدا اجرشون رو بده 

لطفا برا منم بخونن .مرسی