2777
2789
عنوان

ختم مجرب

| مشاهده متن کامل بحث + 1720 بازدید | 287 پست
عزیزم غروب پنجشنبه روز آخر چله است صدقه یادتون نره اگر دوستی رو هم تگ کردید بهش اطلاع بدید

چشم

💚💚💚

خدایا به اندازه ی مهربونی و بزرگیت شکررررررت که معجزه قشنگی که منتظرش بودیم رو بهمون دادی💜   💜یاجوادالائمه💜یافاطمه معصومه💜یاضامن آهو💜مرررررررسی واسه خواب قشنگ و ضمانت نامه و اشک شوق و ذوق از ته دلی که بهمون هدیه کردین   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم غروب پنجشنبه روز آخر چله است صدقه یادتون نره اگر دوستی رو هم تگ کردید بهش اطلاع بدید

چشم حتما

مرررررسی بابت دعات عزیزم💚

الهی خیر دنیا و آخرت رو ببینی و همه آرزوهات بشن خاطره برات❤❤❤

خدایا به اندازه ی مهربونی و بزرگیت شکررررررت که معجزه قشنگی که منتظرش بودیم رو بهمون دادی💜   💜یاجوادالائمه💜یافاطمه معصومه💜یاضامن آهو💜مرررررررسی واسه خواب قشنگ و ضمانت نامه و اشک شوق و ذوق از ته دلی که بهمون هدیه کردین   
@نازنین1372     @رایحه_بهشت     @پاییزه۰۰     سلام دوستان نازن ...

سلام بروی ماهت عزیزدلم

خوبی؟؟

دلم تنگ شدش برات مهربونم

بروی چشمام حتما صدقه میدم

دلم تنگ شده بود برلت بخدا اسمت دیدم کلی ذوق کردم گل قشنگم😘😘😘😘التماس دعا مهربون ترین خواهر دعا❤🌹❤🌹

قبول باشه گلم ، به یاد منم باش عزیزم دعا کن پیش خدای خوبم منو شوهرمم زودتر بریم سر خونه زندگیمون 

۳ساله جهزیه ام تو یه اتاقه 

لطفا یه صلوات واسه درست شدن زندگیم بفرستین بیشتر از ۲ ساله منتظرم دعا کنین زودتر همه چی درست شه خدای مهربونم زندگیمو نجات بده ❤ خدای خوبم معجزه کن ؛ زندگیم شیرین شه 💜 تو تنها کسی هستی که میتونم بهت اعتماد کنم ❤ خدای مهربونم ❤ ای معجزه گر؛ معجزه کن ❤ ای تنها امید من؛ ناامیدم نکن ❤
سلام بروی ماهت عزیزدلم خوبی؟؟ دلم تنگ شدش برات مهربونم بروی چشمام حتما صدقه میدم دلم تنگ شده بود ...

سلام صبح بخیر خواهر پاک و قشنگم... منم بی اندازه دوستت دارم و همواره بیادتم... فدای قلب مهربونت بشم که به وسعت دریاست💖😘😘😘😘

تاپیک نور، اینجاست💎💎       نــــــــور انتخاب نمی کند، می تابد به ذره ذره ی زندگی و بر هر چه در مسیر دارد روشنی می بخشد نور باش و ذات خویش را زیست کن…زندگیتون پر از نور الهی✨خدایا من خواهان بهترین تقدیری هستم که برای من و عزیزانم و دوستانم رقم زده ای🙏✨                                                                            زندگی برگ بودن در مسیر باد نیست امتحان ریشه است ریشه هم هرگز اسیر باد نیست زندگی چون پیچک است انتهایش می رسد پیش خدا
سلام خواهرعزیزم.‌حالتون چطوره؟😍😘🌹🍃 خیلی خیلی ممنونم از @عشق5    بابت لطفی که کردن. ...

سلام خواهر جان... الهی شکر خوبم به لطفتون🌹

خداروهزاران مرتبه شکر.. الهی همیشه دلشاد باشید... فداتون بشم.

تاپیک نور، اینجاست💎💎       نــــــــور انتخاب نمی کند، می تابد به ذره ذره ی زندگی و بر هر چه در مسیر دارد روشنی می بخشد نور باش و ذات خویش را زیست کن…زندگیتون پر از نور الهی✨خدایا من خواهان بهترین تقدیری هستم که برای من و عزیزانم و دوستانم رقم زده ای🙏✨                                                                            زندگی برگ بودن در مسیر باد نیست امتحان ریشه است ریشه هم هرگز اسیر باد نیست زندگی چون پیچک است انتهایش می رسد پیش خدا

سلام 

ممنون یاداوری کردی

ایشالاحاجت روابشی عزیزم  

https://eitaa.com/siyahdune/16867 دوستت دارم مهدی جان(عج) آرام جان من، تحمل رنج های این دنیا فقط با تو برایم ممکن است💚 تا هستم ای رفیق ندانی که کیستم/ روزی سراغ وقت من آیی که نیستم/ شهید ابراهیم رییسی💔
@گلابتوننن     @مامان،مهدیار     @عروس_خانومااااا     @میمونم ...

ممنون بخاطر یاداوری  

https://eitaa.com/siyahdune/16867 دوستت دارم مهدی جان(عج) آرام جان من، تحمل رنج های این دنیا فقط با تو برایم ممکن است💚 تا هستم ای رفیق ندانی که کیستم/ روزی سراغ وقت من آیی که نیستم/ شهید ابراهیم رییسی💔

به به خوش به سعادتتون یک دنیا ممنون بابت دعاهای قشنگتون ان شاالله حاجت روا باشید💝

چشم عزیزم ان شاءالله حاجتتون رو گرفته باشین

خداروشکر من وضعیتم خیلی بهتر شده ممنون برای دعاتون🌹🌹🌹

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

سلام عزیزم چشم حتما انجام می دم خیلی ممنون از شما

خدایا شکرت ❤️ مطمئن باش همون خدایی که یونس رو از دل ماهی نجات داد، خدای شما هم هست ، شما رو هم از غم و غصه نجات میده و دعایت را مستجاب میکنه❤