2777
2789
عنوان

کرونا

59 بازدید | 11 پست

سلام من پریروز گلو درد داشتم.

دیروز بدن درد اضافه شد.

دیشب تب لرز هم داشتم.

الان هم بویایی و چشاییم یهو رفت😭😭

با این حساب دیگه کرونا گرفتم آره؟

نیازه برم دکتر و تست بدم یا تو خونه استراحت کنم کافیه🙁

تو این دو سال که واکسن نزده بودیم یه بارم کرونا نگرفتم الان یه هفته پیش دوز دوم و زدم کرونا گرفتم یعنی؟

الان دقیقا به چه دردی میخوره این واکسن😭😭😭

سینو هرکی زده نمیددنم جرا میگیره باید بری دارو بگیری وگرنه خوب نمیشی پیاز خان با غذات بخور مایعات ببز بالا قرص مدالیت ۸ عالیه یه شربت هست عالیه بگو درکترت بنویسه

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای منم تازه امروز سرفه هم دارم واکسنم زدم

من شوهرم میگفت دوز دوم میخوای نزن به درد نمیخوره من گوش ندادم🙁😕

گفتم یعنی چی همه باید واکسن بزنن.

الکی الکی کرونا گرفتم.بیشتر بدن ضعیف کرد که به جای قوی کردن🙁

دیگ بااین اوصاف شک داری ک کروناست؟ وقتی حس بویایی چشایی نداری صدرصدکدوناست تست  الکی پول نده بدی /  فقط تاعلایمت شدیدترنشده برو دکتر 

خب واکسن ک صدرصدپیشگیری از ابتلانمیکنه 

بیشترکمک میکنه ب جلوگیری از بستری و مرگ میر 

ربطی نداره ها منم تا اردیبهشت نگرفته بودم بااینک کارم تومحیط شلوغ بود ولی بعدش ک دیگ نمیرفتمم سرکار الان من بعدعیددوبار کرونا گرفتم 

سینو هرکی زده نمیددنم جرا میگیره باید بری دارو بگیری وگرنه خوب نمیشی پیاز خان با غذات بخور مایعات بب ...

واقعا پس برم دکتر؟

امروز حس میکنم بهترم اخه.

حالا نه بهتره بهتر ولی با استامینوفن درد و تب تا حدی کنترل میشه.

واقعا پس برم دکتر؟ امروز حس میکنم بهترم اخه. حالا نه بهتره بهتر ولی با استامینوفن درد و تب تا حدی ...

نه برو بفهمی کرونا یا نه میتونی سی تی بدی یا اکسیژن خونتو دکتر ببینه بگه اون تست بینی اینا اذیت داره الکیه تازه میگن خطا داره

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم
دیگ بااین اوصاف شک داری ک کروناست؟ وقتی حس بویایی چشایی نداری صدرصدکدوناست تست  الکی پول نده بد ...

من تو این دو سال هر چتد وقت یه بار از داروی امام کاظم(ع) میخوردم خدا شاهده سرماخوردگی هم نگرفتم.

بعد واکسن بیخیال شدم نخوردم از پودره این بلا سرم اومد.

من شوهرم میگفت دوز دوم میخوای نزن به درد نمیخوره من گوش ندادم🙁😕 گفتم یعنی چی همه باید واکسن بزنن. ...

ربط واکسن ب ضعیف کردن بدن چیه؟ وقتی ویروس هست احتماا ابتلاهست خیلی ها رو میشناسم ک ازاول کرونا نگرفته بودن الان تازگی خوب شدن یا تازه گرفتن ربطی ب واکسن نداره نمیزدی هم احتمال ابتلاداشتی از کجا میدکنی نمیزدی الان مریض نبودی، 

واکسن کمک مبکنه اگ شخص  کرونا هم گرفت / احتمال بستری و مرگ میرش خدای نکرده/  بیاد پایین و خیلی کمترشه

اگ ن  تاوقتی ویروس هست ودرجربان وگردش همه ممکن مبتلاشیم / حتی وقتی ۸۰درصد هر دو دوز رو زدن هم بایدصبرکنیم بلافلصله ب ایمنی جمعی نمیرسیم / و ۸۰درصدی ک دو دوز هم بزنن بازم احتمال داره ازبیتشون ن همه ولی بعضیاشون کرونابگیرن علامت دارم بشن اما فزقش چیه با حالتی ک واکسیناسیون نداشتیم اینک اون ارقام فوتی وبستری وحشتانک دیگ اونجورنبینیم ایشالا تااین ویروس از گزدش بایسته 

من تو این دو سال هر چتد وقت یه بار از داروی امام کاظم(ع) میخوردم خدا شاهده سرماخوردگی هم نگرفتم. بع ...

من نمیدونم محتویات دارو چیه ولی از اینک ب امام کاظم نسبت داده میشع خوشم نمیاد باکدوم سند مدرک؟ میگن داروی امام کاظم(ع) 

اما خب داروهای گیاهی هم بلاخره تاثیراتی دارن ولی بدن بابدن فزق داره و توکرونا هنوز روشون تحقیق کافی نداریم ک بتونیم ب عنوان درمان تجویزکنیم ولی ممکن یکی استفاده کنه اوکی هم باشه اما خب یکی هم ن /  مخالف نیستم خودمم استفاده کردم از داروهای گیاهی برا سرفم در طول کرونام اما ن ب عنوان درمان اصلی برای کمک ب درمان 

اما درمورد چیزی ک ب اسم داروی امام کاظم فروش میره ن اطلاعاتی دارم ک محتویاتش چیه ن نظری دارم و توصیشم نمیکنم ب کرونایی برادرمان و نرفتن دکتر

ربط واکسن ب ضعیف کردن بدن چیه؟ وقتی ویروس هست احتماا ابتلاهست خیلی ها رو میشناسم ک ازاول کرونا نگرفت ...

ان شاالله که همین طوری که میگین باشه.

منم آدم بی سوادی نیستم عزیزم

همه این حرفا رو هم حفظم از بس اخبار و مقاله ها و نظرات دکترا رو خوندم.

خودم و تمام خانواده ام هم واکسن زدن و به هر کسی هم برسم که نزده باشه تاکید میکنم بزنه.

کاری هم جز امیدواری ازمون برنمیاد.

ولی دیروز تو اخبار که گفت دوباره ویروس تو چین که به قول خودشون امارشون صفر شده بود در گردشه خیلی ناامید شدم.

فکر نکنم حالا حالا ها این ویروس لعنتی حتی با واکسیناسیون ۱۰۰ درصدی هم ریشه کن شه.

تازه با دو تا دوز هم که تموم نمیشه الان دوز سوم شروع کردن.

همین جور هم ادامه داره.

خدا خودش رحم کنه فقط🤲😔

من نمیدونم محتویات دارو چیه ولی از اینک ب امام کاظم نسبت داده میشع خوشم نمیاد باکدوم سند مدرک؟ میگن ...

قطعا به عنوان درمان اصلی نه ولی به عنوان پیشگیری هر هفته نصف قاشق مرباخوری فکر نکنم ضرری داشته باشه.

منم تجربه ام رو گفتم و خودم به شخصه تا وقتی خوردم اثرش و دیدم.

من خودم دارو گیاهی نمیتونم بخورم و اصلا دوست ندارم.

از تبلیغ این دارو هم چیزی به جیبم نمیره.

فقط خواستم تجربه ام و بگم که واقعا واقعا اثر داره حالا منصوب به امام کاظم(ع)  باشه یا نه در کل داروی مفیدیه.

حدااقل به امتحانش می ارزه

مطمئنا عوارضش هم از داروهای شیمیایی خیلی کمتره.