2777
2789
عنوان

کرونا وگلودرد

62 بازدید | 8 پست

کسی هست وقتی واکسنو بزنه بدنش کروناداشته؟چی میشه؟

من الان مری مه یا گلومه نمیدونم دردمیکنه انگار یچیز گیرکرده .نمیدونم حالامشکل معدمه یا کرونا ایناست الان ۱۵ روزه

بنظرتون برم دوزدوممو  بزنم اگ کرونا باشه چی میشه؟

میشه برای ظهور آقاامام زمان(عج) یه صلوات مهمونشون کنین؟🤗

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اول برو دکتر حتی اگر از سرما خوردگی هم باشه نباید واکسن بزنی خطر داره

اخه الان چ دکتری برم من.عمومی رفتم قرصاش اثر نکرد.حالا گوارش برم یاکجا... اخه نمیدونم چرک کرده گلوم یا

نه عزیزم اگه علائم داری نباید بزنی اصلااا

اما 15 روز فقط گلو درد داری؟  بعید میدونم کرونا باشه   اما خب یه تست دادن ضرری بهت نمیرسونه   تست بده و واکسن بزن  

🖤 دلم میسوزد و کاری ز دستم بر نمی اید 🖤باز میشه این در صبح میشه این شب  صبر داشته باش 🖤گر تو با بد، بد کنی! پس فرق چیست؟!💙یا حسین ادرکنی   یابالغوث ادرکنی 💙.. با گریه هام میاد غم هامو حل کنه   نزدیک میشه تا منو بغل کنه   از اسمون شهر خیلی پایین تره    درو که وا کنی💙 خدا 💙پشت دره   چشمامو بستم از کنارش رد شدم   چشماشو بسته تا نبینه بد شدم   هرکاری میکنم ازم نمیگذره  حسی که بین ماست از عشق بیشتره....     با خوشحالی دیگران خوشحال شو!  نوبت توهم میرسه😘😉     میشه برای حاجتم یه صلوات بهم هدیه بدی 😘        خداوند فرمود: با زبانی دعا کن که با آن گناه نکرده باشی تا دعایت مستجاب شود !!!به دیگران بگو برایت دعا کنند چون با زبان آنها گناه نکرده ای. 💙اباصالح التماس دعا هرکجا رفتی یاد ما هم باش
نه عزیزم اگه علائم داری نباید بزنی اصلااا اما 15 روز فقط گلو درد داری؟  بعید میدونم کرونا باشه ...

تست میترسم. چطوری تست میگیرن؟😑😑😑

تست میترسم. چطوری تست میگیرن؟😑😑😑

عزیزم اصلا ترس نداره

تو واکسن میزنی از تست میترسی؟ 😁

یه چیزی شبیه به گوش پاک کن میکنند تو مماخت ازتو تست میگیرن تمام

🖤 دلم میسوزد و کاری ز دستم بر نمی اید 🖤باز میشه این در صبح میشه این شب  صبر داشته باش 🖤گر تو با بد، بد کنی! پس فرق چیست؟!💙یا حسین ادرکنی   یابالغوث ادرکنی 💙.. با گریه هام میاد غم هامو حل کنه   نزدیک میشه تا منو بغل کنه   از اسمون شهر خیلی پایین تره    درو که وا کنی💙 خدا 💙پشت دره   چشمامو بستم از کنارش رد شدم   چشماشو بسته تا نبینه بد شدم   هرکاری میکنم ازم نمیگذره  حسی که بین ماست از عشق بیشتره....     با خوشحالی دیگران خوشحال شو!  نوبت توهم میرسه😘😉     میشه برای حاجتم یه صلوات بهم هدیه بدی 😘        خداوند فرمود: با زبانی دعا کن که با آن گناه نکرده باشی تا دعایت مستجاب شود !!!به دیگران بگو برایت دعا کنند چون با زبان آنها گناه نکرده ای. 💙اباصالح التماس دعا هرکجا رفتی یاد ما هم باش