2789
عنوان

تشنج بچه

246 بازدید | 12 پست

توروخدا کمکم کنین بچم ۳ سالشه

نصف شب تو خواب تشنج کرد تب نداش اوردیم بیمارستان اینجا تبش ۳۹ بود بستری شد الان ۴ روزه نوار مغذی گرفتن اسیبی نرسیده ب مغزش ولی امواج تشنج دیده شده گف باید دارو بخوره مرخصش نگردن 

خیلی نگرانم😭😭😭

‏من‌ گفته بودم که اذیتم نکن، من زخمی اومده بودم پیشت.....)🥲

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

سلام گلم شربت بهش میده لوبل مکافاتم هست نباسد سر خود قطع کنی فکر کنم تا یکسال هم باید ادامه بدی

شما برا یچتون همچین مشکل پیش اومده

من پسرم تشنج نکرد برای ریسه بردمش پیش دکتر مغز و اعصاب نوار گرفت دنباله ریسه هاش تشنج خفیف کرد بود گ ...

تکرار نشد تشنج تو این یکسال؟

من پسرم تشنج نکرد برای ریسه بردمش پیش دکتر مغز و اعصاب نوار گرفت دنباله ریسه هاش تشنج خفیف کرد بود گ ...

پسر من هم بعدازگریه ریسه می رفت وصداش درنمی اومد یک خانمی گفت وقتی اینجوری شدی فوت کن توی صورتش خوب میشه انجام دادم و خوب شد

چندتابچه هم که اینطوری می شدن به مادرش می گفتم فوت کن توی صورتش ریسش خوب میشد،شما هم امتحان کن وقتی ریسه میره فوت کن توی صورتش 

اگر مشکل بچت حل شداگردوست داشتی بهم بگو

پسر من هم بعدازگریه ریسه می رفت وصداش درنمی اومد یک خانمی گفت وقتی اینجوری شدی فوت کن توی صورتش خوب ...

سلام عزیزم من همه اینا را امتحان کردم خیلی طولانی بود ریسه هاش دور لباش کبود میشد و چشماش بالا میرفت صحنه های درد اوری ک من پیرم کرد همه میگفتن خوب میشه ولی اخرش بردمش پیش متخصص مغز و اعصاب الان الحمدولله بهتره پسر من وقتی میخوره زمین یا ضربه ای بهش میخورد اینطور میشدخیلی خیلی خیلی بده

گلم بخدا انقد داغونم هیچی تو دنیا سختر از این نیست 

می دونم خیلی سخته،انشاءالله خوب میشه

دیرازجون بچتون 

نوه خواهرشوهرم ۸سالشه بیماره  نه می تونه راه بره نه حرف بزنه نه بازی کنه ونه بشینه همش روی زمین درازکشیده وفقط دست وپاهاشوتکون میده مادرش راضی نمیشه ببرش بزارش بهزیستی وتوی خونه ازش نگهداری کنه.