elnazmomy مدیر استارتر عضویت: 1400/06/07 تعداد پست: 423 عنوان هفته ۲۳بارداری 446 بازدید | 66 پست مامانایی که هفته ۲۳ بیاین یه کم گپ بزنیم. وضعیتتون چجوریه کی براتون تاریخ زایمان زدن 1400/08/09 | 15:29 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دلبرمومشکی2 عضویت: 1399/09/27 تعداد پست: 21716 سلام💕 امروز ۲۲ رو تموم کردم😁 فردا میرم ۲۳ عیب نداره منم بیام؟😁💕 پسر کوچولوی من آلرژی داره ، بهونه خوراکی های خوشمزه رو میگیره اما نمیشه بخوره خیلی غصه میخوره😔پسر کوچولوی ۱ ساله من🥺💗خیلی مظلومه لطفا برای برطرف شدن آلرژیش نفری یدونه صلوات بفرستید،فرستادید بهم بگید منم بفرستم براتون❤️ممنونم
elnazmomy مدیر استارتر عضویت: 1400/06/07 تعداد پست: 423 سلام💕 امروز ۲۲ رو تموم کردم😁 فردا میرم ۲۳ عیب نداره منم بیام؟😁💕 سلام ای جونم بسلامتی😍نه چه عیبی خوش اومدی
دلبرمومشکی2 عضویت: 1399/09/27 تعداد پست: 21716 تاریخ زایمان طبیعی برا ۱۶ اسفند زدن برام پسر کوچولوی من آلرژی داره ، بهونه خوراکی های خوشمزه رو میگیره اما نمیشه بخوره خیلی غصه میخوره😔پسر کوچولوی ۱ ساله من🥺💗خیلی مظلومه لطفا برای برطرف شدن آلرژیش نفری یدونه صلوات بفرستید،فرستادید بهم بگید منم بفرستم براتون❤️ممنونم
دلبرمومشکی2 عضویت: 1399/09/27 تعداد پست: 21716 سلام ای جونم بسلامتی😍نه چه عیبی خوش اومدی مرسی عزیزم سلامت باشی 😍😍😍😘😘😘ممنونم😍😍😍 پسر کوچولوی من آلرژی داره ، بهونه خوراکی های خوشمزه رو میگیره اما نمیشه بخوره خیلی غصه میخوره😔پسر کوچولوی ۱ ساله من🥺💗خیلی مظلومه لطفا برای برطرف شدن آلرژیش نفری یدونه صلوات بفرستید،فرستادید بهم بگید منم بفرستم براتون❤️ممنونم
elnazmomy مدیر استارتر عضویت: 1400/06/07 تعداد پست: 423 تاریخ زایمان طبیعی برا ۱۶ اسفند زدن برام بسلامتی انشاله نی نی تو بغل کنی منم بچه م احتمالا اسفندی باشه پنج اسفند اگه طبیعی باشه
دلبرمومشکی2 عضویت: 1399/09/27 تعداد پست: 21716 بسلامتی انشاله نی نی تو بغل کنی منم بچه م احتمالا اسفندی باشه پنج اسفند اگه طبیعی باشه مرسی عزیزم همچنین نی نی خودت😘😘😘❤️❤️❤️بیا تاریخ زایمانمون و عوض کنیم😢😢😢🙏🙏🙏 پسر کوچولوی من آلرژی داره ، بهونه خوراکی های خوشمزه رو میگیره اما نمیشه بخوره خیلی غصه میخوره😔پسر کوچولوی ۱ ساله من🥺💗خیلی مظلومه لطفا برای برطرف شدن آلرژیش نفری یدونه صلوات بفرستید،فرستادید بهم بگید منم بفرستم براتون❤️ممنونم
elnazmomy مدیر استارتر عضویت: 1400/06/07 تعداد پست: 423 مرسی عزیزم همچنین نی نی خودت😘😘😘❤️❤️❤️ بیا تاریخ زایمانمون و عوض کنیم😢😢😢🙏🙏🙏 😅😅چرا؟
elnazmomy مدیر استارتر عضویت: 1400/06/07 تعداد پست: 423 مرسی عزیزم همچنین نی نی خودت😘😘😘❤️❤️❤️ بیا تاریخ زایمانمون و عوض کنیم😢😢😢🙏🙏🙏 چیزی که فرقش نیس همش چند روزه😅
دلبرمومشکی2 عضویت: 1399/09/27 تعداد پست: 21716 😅😅چرا؟ اخه پنج اسفند اولین سالگرد عروسیمونه 🥺💕 پسر کوچولوی من آلرژی داره ، بهونه خوراکی های خوشمزه رو میگیره اما نمیشه بخوره خیلی غصه میخوره😔پسر کوچولوی ۱ ساله من🥺💗خیلی مظلومه لطفا برای برطرف شدن آلرژیش نفری یدونه صلوات بفرستید،فرستادید بهم بگید منم بفرستم براتون❤️ممنونم
دلبرمومشکی2 عضویت: 1399/09/27 تعداد پست: 21716 چیزی که فرقش نیس همش چند روزه😅 نه جز فانتزیامه بچم سالگرد ازدواجمون به دنیا بیاد😢🌺💕 تاریخ زایمان سزارینم میشه ۵اسفند😍 پسر کوچولوی من آلرژی داره ، بهونه خوراکی های خوشمزه رو میگیره اما نمیشه بخوره خیلی غصه میخوره😔پسر کوچولوی ۱ ساله من🥺💗خیلی مظلومه لطفا برای برطرف شدن آلرژیش نفری یدونه صلوات بفرستید،فرستادید بهم بگید منم بفرستم براتون❤️ممنونم
elnazmomy مدیر استارتر عضویت: 1400/06/07 تعداد پست: 423 نه جز فانتزیامه بچم سالگرد ازدواجمون به دنیا بیاد😢🌺💕 تاریخ زایمان سزارینم میشه ۵اسفند😍 ای جان اره خدایی خیلی باحال میشه😍شاید سزارینی شدی
دلبرمومشکی2 عضویت: 1399/09/27 تعداد پست: 21716 ای جان اره خدایی خیلی باحال میشه😍شاید سزارینی شدی 😍😍😍😍آره ، کاش بچم بریچ باشه سزارینم کنن 😍😍😍 پسر کوچولوی من آلرژی داره ، بهونه خوراکی های خوشمزه رو میگیره اما نمیشه بخوره خیلی غصه میخوره😔پسر کوچولوی ۱ ساله من🥺💗خیلی مظلومه لطفا برای برطرف شدن آلرژیش نفری یدونه صلوات بفرستید،فرستادید بهم بگید منم بفرستم براتون❤️ممنونم
elnazmomy مدیر استارتر عضویت: 1400/06/07 تعداد پست: 423 😍😍😍😍آره ، کاش بچم بریچ باشه سزارینم کنن 😍😍😍 تا حالا تو سونو بریچ نبوده؟ من اخرین سونو آنومالی دادم بریچ بود اما خب تا اخر شاید بچرخه🤷