2777
2789

توهفته ۵ خون ریزی کردم رفتم سونو گفتش ک هماتوم داری ساک بارداری داری با کیسه زرده فعلا جنین نداری خیلی نگرانم نکنه جنین تشکیل نشه 

اگ جنین تشکیل نشه چ اتفاقی برام میوفته منظورم اینه باوجود شیاف و امپول اگ جنین تشکیل نشه احتمال داره خون ریزی کنم و سقط 

منم پنج هفته رفتم سونو ساك باردارى ديده شد خانمه يه جورى گفت از اون روز استرس گرفتم گفت "خب البته الان زوده واسه اينكه بگيم حاملگى پوچه"

دقيقا همين جمله رو گفت بعدم گفت برو دو هفته ديگه بيا

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مرسی گلم شماهم باداری شما اهل کجایی  ممنون میشم دعام کنی

سلام عزیزم

ببخشید شما مجدد سونو رفتین جنین تشکیل شده بود؟ من شرایط مشابه شما را الان دارم. ساک و جسم زرد هست اما جنین دیده نشد… نگرانم خیلی

سلام عزیزم شما مطمئن هستین اگر در کنار ساک، کیسه زرده هم باشه حتما جنین هم هست؟ من اروز سونو دادم س ...

من بارداری پوچ داشتم دکترم اون موقع اینو بهم گفت که اگه کیسه زرده بود میگفتم صبر کن قلبش تشکیل میشه شما چند هفته ای؟

من بارداری پوچ داشتم دکترم اون موقع اینو بهم گفت که اگه کیسه زرده بود میگفتم صبر کن قلبش تشکیل میشه ...

من از نظر تاریخ عادت ۶ هفته و ۵ روز هستم اما تو سونو امروز گفت ۵ هفته و ۲ روز

بعد گفت ساک و دیدم و نرماله و جسم زرد و هم دیدم، اما فعلا جنین و ندیدم و نمیتونم اطهار نظر کنم. ببین دکتر زنانت برای کی دوباره برات سونو مینویسه. از استرس دارم میمیرم😢