2777
2789
عنوان

عمل بینی کنم یا چی

143 بازدید | 18 پست

بنظرتون کسی که مستاجره و یه باغ و یه پژو پارس دارن و درامد شوهرشم حدود ماهی دوازده تا پونزده تومنه. معقوله که بره بینیشو عمل کنه صرفا هم جهت زیبایی و تغییر. وگرنه دماغم نشکسته مشکل تنفسی هم ندارم فقط شوهرم میگه دوس دارم عمل کنی و بعد زایمانمم زیر چشمام گود شده میگه زیر چشمتم چربی بزن که من میترسم و نمیزنم. جراحی بینیمم با عکس و ازمایشاش ۲۰ میشه. همه میگن عمل نکن پولاتو بزار کنار که پس اندازتون بیشتر بشه و دودلم میکنن

فروش لباس کودک. 😍پارمیس کیدز😍

وقتی شوهرت دوست داره برو عمل کن کاش شوهر منم دوست داشت ولی من میترسم 🥺

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ترس نداره که

وای نگو 

فیلم  عمل بینی رو دیدم دل و روده ام  اومد تو دهنم اصلا دیدی چیکار میکنن با دماغ ؟؟؟؟ سلاخیه بخدا ... 

بعد اون تامپونایی که میزارن و تو اوج درد از بینی میکشن بیرون و   ورم و درد  بعدش . 

ولی شما برو عمل کن شوهرت هم دوست داره نزار به دلش بمونه   تو خیابون هم پر پلنگ و دافه ، دیگه خود دانی .

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
وای نگو  فیلم  عمل بینی رو دیدم دل و روده ام  اومد تو دهنم اصلا دیدی چیکار میکنن با ...

پلنگا دیگه دمده شدن الان نچرال مده😁

فروش لباس کودک. 😍پارمیس کیدز😍