الوچهm مدیر عضویت: 1398/11/04 تعداد پست: 10854 عنوان عکسم | مشاهده متن کامل بحث + 513 بازدید | 85 پست چند میخوره بهم درد درسشو بهت بده از زندگیت میره،، دنیا و ادم هاش وسیله رشد تو هستن😊🥲🥲 1400/08/09 | 12:54 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گیتارتونم عضویت: 1399/09/21 تعداد پست: 3878 😂😂😂😂😂 خو عکس کیو میذاری نذار خب ی وقت زندگیش بخاطر ی عکس از هم میپاشه جدیدا ی کی هست عکسارو میذاره اینستا 😐😐😐😐😐😐😐😐😐💔 یخ فروش جهنم 😂🤦♀️❌🔥💥🖤🥀 یک عدد دالتونزی هسدم😌🔪😂😂😠💔👊🏻😎قلب سیاهو رگای سنگی۔۔۔۔۔۔ روزای دردناک شبای غمگین♡♧◇♤《■》□●○\☆¿ اگه با نظرم مخالفی *ریپ نزن* من.پایه دعوام😜🤏🏻💤 کاربری دست دو نفره👌🏻💜 ✨🦁🇮🇷🦁✨✨✨🇮🇷✨✨✨ 🦁🇮🇷 ✨ 🦁🇮🇷✨✨🇮🇷🦁✨✨✨🦁🇮🇷✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨. ✨با افتخار نژاد پرستم❌🇦🇫❌ آی ام وِری رُک
myda عضویت: 1399/05/22 تعداد پست: 15958 خو عکس کیو میذاری نذار خب ی وقت زندگیش بخاطر ی عکس از هم میپاشه جدیدا ی کی هست عکسارو میذاره اینستا ... همینو بگو
گیتارتونم عضویت: 1399/09/21 تعداد پست: 3878 همینو بگو والا بخدا😐💔 یخ فروش جهنم 😂🤦♀️❌🔥💥🖤🥀 یک عدد دالتونزی هسدم😌🔪😂😂😠💔👊🏻😎قلب سیاهو رگای سنگی۔۔۔۔۔۔ روزای دردناک شبای غمگین♡♧◇♤《■》□●○\☆¿ اگه با نظرم مخالفی *ریپ نزن* من.پایه دعوام😜🤏🏻💤 کاربری دست دو نفره👌🏻💜 ✨🦁🇮🇷🦁✨✨✨🇮🇷✨✨✨ 🦁🇮🇷 ✨ 🦁🇮🇷✨✨🇮🇷🦁✨✨✨🦁🇮🇷✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨. ✨با افتخار نژاد پرستم❌🇦🇫❌ آی ام وِری رُک
الوچهm مدیر استارتر عضویت: 1398/11/04 تعداد پست: 10854 خو عکس کیو میذاری نذار خب ی وقت زندگیش بخاطر ی عکس از هم میپاشه جدیدا ی کی هست عکسارو میذاره اینستا ... پاک کردم عکسشو بعدم خودش واسش مهم نیستهمه جا میزاره عکسشو درد درسشو بهت بده از زندگیت میره،، دنیا و ادم هاش وسیله رشد تو هستن😊🥲🥲
الوچهm مدیر استارتر عضویت: 1398/11/04 تعداد پست: 10854 همینو بگو 😐💔😏 درد درسشو بهت بده از زندگیت میره،، دنیا و ادم هاش وسیله رشد تو هستن😊🥲🥲
گیتارتونم عضویت: 1399/09/21 تعداد پست: 3878 پاک کردم عکسشو بعدم خودش واسش مهم نیست همه جا میزاره عکسشو خوشم میاد خوتو لو میدی اولا بهلههه اگ مهم نبود براش چرا پاکیدی😛🤷♀️🤦♀️🙂دوما چرا میگی عکس خودم مارو.....فرض کردی؟؟ متاسفم😼 نمیخوام قضاوت کنم اما ب شرطی اینم عکس ی بنده خدا باشه 💔) یخ فروش جهنم 😂🤦♀️❌🔥💥🖤🥀 یک عدد دالتونزی هسدم😌🔪😂😂😠💔👊🏻😎قلب سیاهو رگای سنگی۔۔۔۔۔۔ روزای دردناک شبای غمگین♡♧◇♤《■》□●○\☆¿ اگه با نظرم مخالفی *ریپ نزن* من.پایه دعوام😜🤏🏻💤 کاربری دست دو نفره👌🏻💜 ✨🦁🇮🇷🦁✨✨✨🇮🇷✨✨✨ 🦁🇮🇷 ✨ 🦁🇮🇷✨✨🇮🇷🦁✨✨✨🦁🇮🇷✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨. ✨با افتخار نژاد پرستم❌🇦🇫❌ آی ام وِری رُک
الوچهm مدیر استارتر عضویت: 1398/11/04 تعداد پست: 10854 خوشم میاد خوتو لو میدی اولا بهلههه اگ مهم نبود براش چرا پاکیدی😛🤷♀️🤦♀️🙂 دوما &n ... گوه خوردم 😔😜😜😜😜راضی شدی😑😕 درد درسشو بهت بده از زندگیت میره،، دنیا و ادم هاش وسیله رشد تو هستن😊🥲🥲
گیتارتونم عضویت: 1399/09/21 تعداد پست: 3878 گوه خوردم 😔😜😜😜😜راضی شدی😑😕 دور از جون فقط گفدم کارت خیلی زشت بود 😐باشِد عامو من رفتم خدافظظظظ😠💔 یخ فروش جهنم 😂🤦♀️❌🔥💥🖤🥀 یک عدد دالتونزی هسدم😌🔪😂😂😠💔👊🏻😎قلب سیاهو رگای سنگی۔۔۔۔۔۔ روزای دردناک شبای غمگین♡♧◇♤《■》□●○\☆¿ اگه با نظرم مخالفی *ریپ نزن* من.پایه دعوام😜🤏🏻💤 کاربری دست دو نفره👌🏻💜 ✨🦁🇮🇷🦁✨✨✨🇮🇷✨✨✨ 🦁🇮🇷 ✨ 🦁🇮🇷✨✨🇮🇷🦁✨✨✨🦁🇮🇷✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨. ✨با افتخار نژاد پرستم❌🇦🇫❌ آی ام وِری رُک
الوچهm مدیر استارتر عضویت: 1398/11/04 تعداد پست: 10854 دور از جون فقط گفدم کارت خیلی زشت بود 😐 باشِد عامو من رفتم خدافظظظظ😠💔 معذرت میدونم😩 درد درسشو بهت بده از زندگیت میره،، دنیا و ادم هاش وسیله رشد تو هستن😊🥲🥲
گیتارتونم عضویت: 1399/09/21 تعداد پست: 3878 معذرت میدونم😩 خواهش🙂🌹 یخ فروش جهنم 😂🤦♀️❌🔥💥🖤🥀 یک عدد دالتونزی هسدم😌🔪😂😂😠💔👊🏻😎قلب سیاهو رگای سنگی۔۔۔۔۔۔ روزای دردناک شبای غمگین♡♧◇♤《■》□●○\☆¿ اگه با نظرم مخالفی *ریپ نزن* من.پایه دعوام😜🤏🏻💤 کاربری دست دو نفره👌🏻💜 ✨🦁🇮🇷🦁✨✨✨🇮🇷✨✨✨ 🦁🇮🇷 ✨ 🦁🇮🇷✨✨🇮🇷🦁✨✨✨🦁🇮🇷✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨. ✨با افتخار نژاد پرستم❌🇦🇫❌ آی ام وِری رُک