2777
2789
عنوان

هماتوم

1763 بازدید | 15 پست

سلام خانم ببخشید من رفتم یه سونو دادم دکتر گفت خونریزی پشت جفت داری وباید استراحت کنی ظرف نشوری خونه جارو نکنی خودمم تو شهر تنهام هیچکی رو ندارم شوهرمم کارش کارگریه صبح میره کار شب میاد دوس ندارم خونم نامرتب باشه چیکار کنم 😭  یه بچه ۵ساله شیطون هم دارم 

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

یکم نامرتب بودن اشکال نداره

اگ میتونی ب دوستی کسی بگو بیاد کمکت

کدوم شهری

اگر نزدیکیم میام کمکت

سلام دوست مجازی من😃 اینجا نه من شمارو میشناسم نه شما منو، اما اونقد بهم نزدیکیم که هر لحظه که اراده کنیم میتونیم باهم حرف بزنیم, درد و دل کنیم, همدیگه رو راهنمایی کنیم. این خیلی خوبه که همو داریم.😍 اما با وجود اینهمه صمیمیت و نزدیکی نه من از، زندگی شما اطلاع دارم نه شما از زندگی من ولی هممون خوب میدونیم که همه دلی به نازکی حباب برای شکستن دارن. چقد قشنگ میشه باهم یکم مهربونتر باشیم بهم توهین نکنیم و اگر از جایی دلمون پر شد اونو سر هم خالی نکنیم. فضا مجازیه اما دلا واقعیه و زود میرنجن، بغض خیلی راحت تو گلو میشینه و چشما مثل بارون بهار میبارن 🥺🥺 بیاین دلیل لبخند هم باشیم ❤ دوستتون دارم دوستای نی نی سایتی من😘😘😘😘😘😘

این روزها میگذره، ولی اگه خدایی نکرده اتفاقی بیافته قابل جبران نخواهد بود.وقتی همسرت خونه است ازش بخواه غذا رو با راهنمایی های خودت بپزه.

وقت برای تمیز کردن خونه بسیار است.

همین طور خوابیده با پسرت بازی نشستنی بکن.برلش کتاب بخون.نقاشی بکشید باهم. انیمیشن دانلود کن باهم ببینید.خلاصه تا میتونی خوش بگذرون.

یکم نامرتب بودن اشکال نداره اگ میتونی ب دوستی کسی بگو بیاد کمکت کدوم شهری اگر نزدیکیم میام کمکت

دستت درد نکنه گلم اما من اصفهانم دوست هیچی ندارم من بیشتر وقت توخونه هستم فامیل و اینا هیچکی دورم نیست از خونه هم فقط با شوهرم میرم بیرون موندم چه کنم

نمی دونم چرا نظر دکتر ها فرق داره 

منم وقتی باردار بودم رفتم سونوی تشکیل قلب دکتر گفت هماتوم داری گفت استراحت کن ولی نه مطلق 

فقط در حدی که زیاد پله بالا پایین نکنم زیاد سرپا نباشم 

کارهای خونه رو خودم انجام می‌دادم فقط چون خونمون بزرگ بود جارو برقی رو شوهرم انجام می‌داد 

اصلا هم خون ریزی نکردم تا هفته ی 15 هماتوم جذب شد

عزیزم منم هماتوم دارم 😢خونریزی کردم، منم شهر غریبم، دو هفته استراحت کردم رفتم سونو بزرگتر شده بود، دکترم رو عوض کردم دکتر جدید فوق تخصصه گفت راه رفتن کار کردن غذا پختن ظرف شستن مشکل نداره ورزش نکن چیز سنگین بلند نکن کارا رو با آرامش انجام بده کار سریع انجام نده جارو نزن حتی گفت پله هم اروم و با استراحت برو عیبی نداره،فقط استرس سمه، دارو هم داد شیاف پروزسترون و دوفاستون.

انشاءالله که عاقبت هممون خیر باشه 

این روزها میگذره، ولی اگه خدایی نکرده اتفاقی بیافته قابل جبران نخواهد بود.وقتی همسرت خونه است ازش بخ ...

اره راس میگی اما پسرمن بشدت خرابکاره همش خونه رو بهم می ریزه الان انگار تو خونه بمب منفجر شده چیکار کنم کاش زود خوب شم برم کارامو بکنم 

دستت درد نکنه گلم اما من اصفهانم دوست هیچی ندارم من بیشتر وقت توخونه هستم فامیل و اینا هیچکی دورم نی ...

🥺🥺

با همسایه ها در ارتباط نیستی؟ 

نهایتا یکم خودتو بزن ب بیخیالی

حالا ی مدت خونت مرتب نباشه اشکال نداره

سلام دوست مجازی من😃 اینجا نه من شمارو میشناسم نه شما منو، اما اونقد بهم نزدیکیم که هر لحظه که اراده کنیم میتونیم باهم حرف بزنیم, درد و دل کنیم, همدیگه رو راهنمایی کنیم. این خیلی خوبه که همو داریم.😍 اما با وجود اینهمه صمیمیت و نزدیکی نه من از، زندگی شما اطلاع دارم نه شما از زندگی من ولی هممون خوب میدونیم که همه دلی به نازکی حباب برای شکستن دارن. چقد قشنگ میشه باهم یکم مهربونتر باشیم بهم توهین نکنیم و اگر از جایی دلمون پر شد اونو سر هم خالی نکنیم. فضا مجازیه اما دلا واقعیه و زود میرنجن، بغض خیلی راحت تو گلو میشینه و چشما مثل بارون بهار میبارن 🥺🥺 بیاین دلیل لبخند هم باشیم ❤ دوستتون دارم دوستای نی نی سایتی من😘😘😘😘😘😘
اره راس میگی اما پسرمن بشدت خرابکاره همش خونه رو بهم می ریزه الان انگار تو خونه بمب منفجر شده چیکار ...

بچه اس دیگه.

مثلا یه سبد بگذار بگو بیا مسابقه. 

بعد یه آهنگ بگذار بگو تا پایان آهنگ وقت داری وسایلتو بریزی داخلش.

تو مرتب کردن خونه ازش کمک بگیر با بازی