من با کسی دوست دارم رفتم کافه یا ماشینش اومد رسوندم بعد ایشون میفهمن من دوستش دارم شرایط جوری فراهم میکنه من بهش بگم دوستت دارم ودوست داشتن از طرف من اعلام بشه
منم بنا به شرایط خانوادگی نمیتونم بگم اونم بعید میدونم بگه چکار کنم؟ دوستش دارم کاری میکنه من دنبالش برم نه دوست داره ازش دست بکشم ونه دل بهم میده چکار کنم؟ 🤕 😞
وقتی پیام میده صبر میکنه وقتی ساعات ها جفت میشن پیام میده نگاه اینجوری 15:15یا13:43یا14:33
خارج از این ساعتها هیچ وقت پیام نداده
یا وقتی ناراحت میشه دیگه جفت نمیزاره میخواد حرص منو دربیاره این ساعتها پیام میده 15:54یا13:32 متوجه شدی
اینه
ولی کاملا میفهمه دوستش دارم این هفته ای بهش گقتم براتون خوراکی آوردم این ساعت پیام داد12:21 بعد گفت بزارین بیام ازتون میگیرم منم حرصم در اومد گفتم میزارم نگهبانی برین بگیرین. خودم نیستم.
تا اینو گفتم بهم گفت منم براتون خوراکی آماده کردم یه جایی بگید براتون بیارم منم گفتم کافه
اونجا که اومد گفت ببخشید دور کردم داشتم به فقرای حومه شهر کمک میکردم دیگه این شد دوساعت کافه بودیم من سکوت کردم اون ازم سوال درسی میکرد و آخرش حساب کرد ورسوندم همین حالا چی برداشت میکنی از حرفام خواهش میکنم خواهرانه راهنماییم کن