2777
2789

اگه میتونی بزن کاری نداره 

دفعه اولو برو تزریقاتی یادت بده 

بعدیا رو خودت بزن

من حاجتمو از حضرت زهرا گرفتم روز تولدش 🥰🤩اگه امضامو میخونی یه صلوات بفرست سالم بغلش کنم   بعد ۸ سال تو به من هدیه دادی💗برام حفظش کن💚

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سینال اف خودم میزدم این هم مثل اونا آخه سرنگش فرق داره ؟

سینال اف درجه بندی داره  خودش 

ولی این نه اینو باید اول یکم فشار بدی هواش خارج بشه 

بعد تزریق میکنی تا آخر 

من حاجتمو از حضرت زهرا گرفتم روز تولدش 🥰🤩اگه امضامو میخونی یه صلوات بفرست سالم بغلش کنم   بعد ۸ سال تو به من هدیه دادی💗برام حفظش کن💚
سینال اف درجه بندی داره  خودش  ولی این نه اینو باید اول یکم فشار بدی هواش خارج بشه  ...

به من گفته دورناف فقط بعد نگفته چه ساعتی فقط نوشته روزی یکعدد یعنی هررروز هرساعتی شد میشه استفاده کرد یا سرساعت معین؟

خدایاشکرت

به من گفته دورناف فقط بعد نگفته چه ساعتی فقط نوشته روزی یکعدد یعنی هررروز هرساعتی شد میشه استفاده کر ...

هر ساعتی زدی فرداش هم همون ساعت بزن

اطلاعات غلط نده عزیزم.به هیچ وجه نباید هواشو خالی کنی.

یعنی چی که نباید خالی کنه 😳میمیره که 

من خودم تجربه دارم که گفتم .

منم میزنم.شما هم سقط داشتی که میزنی؟ اگه اره سقطات بعد تشکیل قلب بوده یا قبلش

سقط داشتم یکبار قبل از تشکیل قلب یکبار هم زمان موعدم آزمایشم مثبت شد دوروز بعد پریود شدم ولی اونجوری نبود که خونریزی داشته باشم فقط پریود شدم اما آزم مثبت شد قبلش 

خدایاشکرت