2777
2789
عنوان

ببينيد پسرم چي ميگه

| مشاهده متن کامل بحث + 1020 بازدید | 67 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بزار بره سراغ هر چی دوست داره 

احترام به عقاید یعنی من به محدودیت هایی که برای خودت گذاشتی احترام بزارم نه به محدودیت هایی که میخوای برای من بزاری   تبادل نظر و گپ زدن رو دوست دارم اما با تویی ک فک میکنی فقط خودت حالیته و عقل کلی حرفی ندارم اوکی تو خوبی 🙄🤗دلم می سوزد و کاری ز دستم بر نمی آید شبان آهسته می گریم؛ که شاید کم شود دردم... تحمل می‌رود اما شب غم سر نمی آید 🚶🏻‍♀️🕳️

ی آشپز ماهر بین المللی بهتر از ی پزشک مهندس که فقط ی مدرک دانشگاهی داره هست 

خدایا هر کسی چه نیک چه بد برای من خواست اول نصیب خودش کن آمین یا رب العالمین... دوست عزیزی که نظرت با من همخونی نداره لطفا ریپلای نکن که بگی خیلی بلدی باشه تو خوب ✋✋.          وزن اولیه 67... وزن فعلی 64... قد 170... وزن هدف62... باشد تنبلی را کنار گذاشته ایده آل شوم😎عضو شدم در بامداد خمار... 

شاهد یک مادر ایرانی هستیم😂

بچه های مردم.‌‌..

حکایت ما و این زندگی، حکایت "انگشت کوچیکه پا" و پایه ی مبله درسته زندگی خیلی نامرده و زورش ب ما میرسه ولی میخوام بت بگم: مث انگشت کوچیکه پا پرو باش با هر زخمی ک زندگی بت زد درداتو بکش، اما زود ب خودت بیا و نشونش بده کی رئیسه😁🤪 

وای عالیه پسرمن میگه چرا آشپزی یادم نمیدی گفتم یه ذره بزرگتر بشی وخودتو نسوزونی یادت میدم.ولی بلده ظرف بشوره تمیزکاری کنه حتی جوراب ولباس زیرشون بشوره وکارای برادر کوچکترشو انجام بده الان که مریضم خیلی کمک حالم فقط۶سالشه.بهش مسولیت بدین درحدتوانش

همسایه ما آشپز حرفه ایه

سه سال پیش برنده مسابقه دستپخت شد یه ست کامل وسایل سامسونگ براش آوردن

حقوقش فوق العاده زیاده الانم شف یکی از رستورانای معروف تهرانه

اتفاقا اینجا یه مدرسه هتلداری آشپزی برای پسرا هست من گاهی رد میشم چه بچه های منظم و خوش تیپی هم داره😄

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️

نصرت اشپز معروفو که میشناسی . یا گلریز خودمون . الان آشپز معروقین . بده ؟

بنویسید که این مرده به عشق - بر سر قبر خویش گریه نکرد - میلاد مزارش هم که رسید - غم را با دل خویش لمس نکرد