2777
2789
عنوان

ادم خر

119 بازدید | 7 پست

سلام بجه ها من موهام طبیعی بودن رنگشون ناز بود اول رفتم یه جای خوب ومعتبر رنگ کردم بعد از ۱۶ روزاز دکلره کات میشدن قبول دار نشد گفت سشوارکشیدی ۲تومنم گرفت ازم دوباره مجبور شدم برم احیا وکراتین ۲تومن اون شد ۸۰۰تومن هم شامپو وماسک حالا پشیمونم تونت خوندم سرطان زاست واین حرفا بعد کراتین همش سردردم توزوخدا بیایین بگین کی انجام داده خیلی پشیمونم اینقدر هزینه کردم 

میشه برای مادرشدن منم صلوات بفرستین 💔💔
یعنی برای اولین بار دکلره کردی موهات کات شد ؟ من هر 6 ماه دکلره میکنم هیچ اتفاقی هم واسه موهام نیوفت ...

اره عزیزم دقیقا از دکلره کات شدن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی برای اولین بار دکلره کردی موهات کات شد ؟ من هر 6 ماه دکلره میکنم هیچ اتفاقی هم واسه موهام نیوفت ...

کژال جان توروخدا کمکم کن الان سردردم چهارشنبه هم احیا انجام دادم هم هیدورکراتین فقط بااتو بادستگاه هم نبود خیلی هم بووحشتناکی داشتن الان خیلی میترسم چون من مشکل نازایی هم دارم نکنه سرطان گرفتم

کژال جان توروخدا کمکم کن الان سردردم چهارشنبه هم احیا انجام دادم هم هیدورکراتین فقط بااتو بادستگاه ه ...

نه بابا نترس اگر اینطور بود که همه کراتین کارا تا حالا سرطان گرفته بودن که همش در معرض این بو و مواد هستن نگران نباش

کژال جان توروخدا کمکم کن الان سردردم چهارشنبه هم احیا انجام دادم هم هیدورکراتین فقط بااتو بادستگاه ه ...

سر درد ماله اینه که واسه کراتین کردن همش موها رو میکشن و سر اذیت میشه . من خودم وقتی کراتین کردم تا یه مدت سر و گردنم درد می کرد.

سر درد ماله اینه که واسه کراتین کردن همش موها رو میکشن و سر اذیت میشه . من خودم وقتی کراتین کردم تا ...

کژال جان عزیزم خدا خیر نده ارایشگرهازو میگم تا اب میریزه روسرم توحموم از سرم بو موادش مثل سوسک کش هاست خیلی اذیتم چه کار کنم این بوش بره زنگش زدم میگه تواولین نفری هستی میگی بو سوسک کش میده