2777
2789

وای عزیزم خیلی مریضی میاره مو گربه حواست باشه تو دهن نره

یدونه صلوات برای سلامتی تو دلیم مهمونم میکنین مهربونا.انشالله خدا دلتونو شاد کنه😘😍😘خدایا شکرت❤مراقب نی نی م باش خدای مهربونم
وای عزیزم خیلی مریضی میاره مو گربه حواست باشه تو دهن نره

آره خیلی شنیدیم مامانم منو کشته😐😅

ولی با دامپزشک صحبت کردم گفت اگه واکسناشو به موقع بزنه نه نازای می‌ره نه مریضی فقط موندم چطوری جمع کنم موهاش

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره خیلی شنیدیم مامانم منو کشته😐😅 ولی با دامپزشک صحبت کردم گفت اگه واکسناشو به موقع بزنه نه نازای ...

نه عزیزم در هرصورت مریضی میاره سعی کن تو خونه نیاریش گلم

نمیدونم والا چجوری موهاشو جمع کنی

یدونه صلوات برای سلامتی تو دلیم مهمونم میکنین مهربونا.انشالله خدا دلتونو شاد کنه😘😍😘خدایا شکرت❤مراقب نی نی م باش خدای مهربونم
نه عزیزم در هرصورت مریضی میاره سعی کن تو خونه نیاریش گلم نمیدونم والا چجوری موهاشو جمع کنی

😕 خواستم ولش کنم اما نمیتونم ازش جداشم هیچ خواهر برادری ندارم حداقل اونو که مث دیونه ها هر روز باهاش حرف میزنم😅

😕 خواستم ولش کنم اما نمیتونم ازش جداشم هیچ خواهر برادری ندارم حداقل اونو که مث دیونه ها هر روز باها ...

ای جانم مثل منی...گربه عزیزتو بیرون خونه نگهدار برای تو خونه عروس هلندی بخر نمیدونی چقد خوبه که...تازه حرف هم میزنه

ای جانم مثل منی...گربه عزیزتو بیرون خونه نگهدار برای تو خونه عروس هلندی بخر نمیدونی چقد خوبه که...تا ...

حیات نداریم خونه ساختمانی🤕توی خونه تنهام اونه که همش باهاشم که اونم با این وعض مو ریختن آخرش ازم میگیرن هعی

حیات نداریم خونه ساختمانی🤕توی خونه تنهام اونه که همش باهاشم که اونم با این وعض مو ریختن آخرش ازم می ...

اوخی عکسشو بزار

موی گربه ی سالم هیچ مریضی ای نداره حتی اگه توی دهن بره باعث نازایی هم نمیشه

اگه میخواین تو خونه نگه دارین که دیگه نمیتونین از رو فرش موهاشو جمع کنین همیشه چون روزانه موهاشون میریزه. میتونین شونه ی مخصوصشو بخرین در روز دو سه بار شونش کنین که ریزشش کمتر بشه

ما هر هفته یه بار که خونه رو تمیز میکنیم فرشو شُت میکشیم از این دسته دارا که شبیه طی میمونن گرفتیم خیلی خوبه سطح زیادیو میگیره

از این رولای چسبی که برای گرفتن پرز و ایناس هم برای لباسامون استفاده میکنیم موهاشونو خیلی خوب جمع میکنه

برنامه دارم به هدفم برسم  
حیات نداریم خونه ساختمانی🤕توی خونه تنهام اونه که همش باهاشم که اونم با این وعض مو ریختن آخرش ازم می ...

از من بخاطر مو ریختنش و شایعات مریضی گرفتن خیلی دلم براش تنگ شده از تو چیشد🥲😞

چِقَدرِ زیبایَندِ آنانِ کِه ازِ ریشِه خوبَند!🤍