ببین بازار بورس واقعا چیزی نیست که راحت بشه بهش ورود کرد. ماها دو سال پیش همگی فریب خوردیم و خیلی سریع و بدون دانش وارد این بازار شدیم. اما کسایی که خیلی وقت بود که توی این بازار بودن سود اصلی رو بردن و پول ما رفت تو جیب اونا. یعنی من خودم حتی یک نفر از قدیمی های بازار بورس رو نمی شناسم که ضرر کرده باشن اون موقع. همه سود کردن. فقط واسه این که بلد بودن و سال ها بالا و پایین این بازارو دیده بودن.
اما خیلی ها که تازه اومده بودن تو این بازار، ضررای عجیبی کردن. آدم میشناسم که خونه ش رو فروخت و الان به مستاجری افتاده، یکی دیگه ماشینش رو فروخت. یکی سرمایه ش رو گذاشت. همه با طمع اینکه پولشون تو مدت کوتاه دو برابر بشه. نمیدونم ما ایرانیا چرا هی دلمون می خواد در زمان کوتاه پولدار بشیم. بابا نمیشه بخدا! اگه اینجور بود که دیگه الان چه مشکلی داشتیم. این آرزوی پول بادآورده خیلی هامون رو به باد داده.
این همه فک زدم که بگم دوست من بدون اطلاعات و توقعات درست وارد این بازار نشو. وگرنه بی شک ضرر توشه.
اگه هم می خوای یه چیزی یاد بگیری، من یه دوره خودم گذروندم که نسبت به باقی دوره ها بهتر بود. لینکشو اینجا میزارم شاید به دردت خورد:
https://wikichera.com/courses/ورود-آسان-به-بورس/