2777
2789
عنوان

بیاین بگم چی شد 😕

| مشاهده متن کامل بحث + 2426 بازدید | 107 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من وکیل ندارم همش خودم. تازه باردارم بودم با ی شکم گنده. ی روش دیگه هم داره ک از دادگاه اقدام‌ کنی و ...

دمت گرم .ما هول شدیم زود وکیل گرفتیم .دادگاه ها مشاوره رایگان هم دارن اگه میرفتم اونجا راهنمایی هم میکردن که چیکار کنم .

نه بابا از کجا بیارم .می‌خوام اعسار بزنم

تو رو از دور دلم دید اما ... نمیدوست چه سرابی دیده 
دمت گرم .ما هول شدیم زود وکیل گرفتیم .دادگاه ها مشاوره رایگان هم دارن اگه میرفتم اونجا راهنمایی هم م ...

نه بابا اونا درست مشاوره نمیدن اصلا راهنمایی نمیکنن فقط میگن بیا تا من بشم وکیلت

کاربری دست 2نفره...کارآگاه نشین😑
نه بابا اونا درست مشاوره نمیدن اصلا راهنمایی نمیکنن فقط میگن بیا تا من بشم وکیلت

خدا لعنتشون کنه هرکی به فکر منافع خودشه 

اره والا. من هزاربار رفتم ی جواب درست ندادن. من فقط تو اینترنت خوندم و هرجا میرفتم پرس و جو کردم

دقیقا ادمو سردرگم میکنن

اگه طلاقم گرفتی مهریتو نبخش. تا 50سال دیگه هرچی ماشین ملک یا ارث بهش برسه میتونی توقیفش. کنی. پدر شوهر من بالای 15میلیارد سرمایه داره ولی هیچی نزده ب نام شوهرم. اگه بمیره من فول میشم😂

کاربری دست 2نفره...کارآگاه نشین😑
اخه من همه پرونده هام دیگه آخراشون بود همشو خودم رفته بودم

شاید بخاطر همون بود .من از اول سپردم دست وکیل .اولش یجور امیدوارم کرد گفت سه ماهه تموم میکنم مهریتو جهازتو میگیرم ..یک سال شده آب از آب تکون نخورده 

من فک میکردم این پولی که میدم تا آخر طلاق دیگه نباید بدم بعد دیدم هر پرونده که بسته میشه برا شکایت جدید دوباره باید پول بدم .برا عدم تمکین وکیل داشتم. شوهرم برا بار دوم که شکایت کرد فک میکردم وکیل بجا من میره ولی گفت ۱۲ تومن بده  برم😐

اگه طلاقم گرفتی مهریتو نبخش. تا 50سال دیگه هرچی ماشین ملک یا ارث بهش برسه میتونی توقیفش. کنی. پدر شو ...

😁😁😁😁قبل مرگ باباش طلاقتو میده که به تو هیچی نرسه 😬😬

شوهر من دوتا خونه داره همون اول خریدنی زد به نام باباش