2777
2789
عنوان

بیاین بگم چی شد 😕

| مشاهده متن کامل بحث + 2426 بازدید | 107 پست
کی درخواست دادی ؟اولین دادگاهه؟

اره. حدودا 3ماهه.چون چیزی برای توقیف نداشت پرونده رو دادن دادگاه. البته ی مقدار باید بریزی حساب دادگاه. من برای 114تا سکه 1200ریختم

کاربری دست 2نفره...کارآگاه نشین😑

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره. حدودا 3ماهه.چون چیزی برای توقیف نداشت پرونده رو دادن دادگاه. البته ی مقدار باید بریزی حساب دادگ ...

وای سه ماه طول کشید 😰من هفته بعد شاید اقدام کنم امیدوار بودم قبل عید دادگاهش تشکیل بشه .

شوهر منم هیچی به نامش نیست حتی حقوق ماهانه هم نداره حالا نمیدونم بزارم اجرا یا نه چون چیزی دستمو نمیگیره

تو رو از دور دلم دید اما ... نمیدوست چه سرابی دیده 
چرا حبسش دادن؟ 

برا نفقه .وکیل گرفتم وکیلم گفت دو تا راه داریم یا شکایت حقوقی کنیم نفقه های گذشته رو هم ازش بگیریم یا شکایت کیفری کنیم که زندان دربیاد از این طریق تحت فشار باشه .اینطوری حبس تعلیقی خورد که تو این مدت نباید جرمی مرتکب میشد وگرنه باید بره زندان

دفعه اول که عدم تمکین زد رد شد نفقه تعلق گرفت.به یک سال حبس تعلیقی هم محکوم شد اما دفعه دوم با پارتی ...

حبس به چه جرمی؟ 

نذر خیاطی نذر هنر خیاطی👇https://eitaa.com/joinchat/188219659Cb23e355addاین نذری سهم شماست عزیزم👆🌸بهت علم و هنر رو هدیه دادم لطفا از این هدیه بهترین استفاده رو بکن دوست من♥️
برا نفقه .وکیل گرفتم وکیلم گفت دو تا راه داریم یا شکایت حقوقی کنیم نفقه های گذشته رو هم ازش بگیریم ی ...

ببین عزیزم باید خیلی هم خرج کنی. باید بری محضر 300.400تومن بدی بعد از چند روز بری اداره ثبت املاک 3.4روز اونجا کار داری. ی مقداری هم اونجا خرج داره. بعد نامه میدن حساباشو مسدود کنی. ماشین یا ملک اگه داره توقیف کنی. باید بری یکی یکی بانکارو بگردی ببینی کجا حساب داره. باید 5تا بانک بری برات نامتو مهر کنن. بعد اگه چیزی نداشت پروندتو اداره ثبت املاک میبندی میفرستن دادگاه. بعد باید کلی صبر کنی. بعد میری شورا حل اختلاف اگه اونجا راضی نشی میفرستن دادگاه. شوهر من 2جلسه شورا نیومد جاش باباش اومد. الانم بیستم باید برم دادگاه بقیشو نمیدونم چی بشه. به وکیلت چقد پول دادی؟ 

ببین عزیزم باید خیلی هم خرج کنی. باید بری محضر 300.400تومن بدی بعد از چند روز بری اداره ثبت املاک 3. ...

یادم رفت بگم وقتی میری ثبت املاک باید بری سنف طلافروشا قیمت سکه رو بگیری. وقتی هم. میخوای پروندتو بفرستی دادگاه باید بری شکایت بنویسی نسبت ب سکه های مهریت پول بپردازی 

حبس به چه جرمی؟ 

همون نفقه دیگه .شوهرمو با دستبند برده بودن خودش اعتراف کرده بود که در طول چند سال زندگی پولی نمیداده و حتی خودش منو از خونه بیرون کرده بخاطر این محکوم شد

ببین عزیزم باید خیلی هم خرج کنی. باید بری محضر 300.400تومن بدی بعد از چند روز بری اداره ثبت املاک 3. ...

اووووه چقد دنگ و فنگ داره .من برا مهریه وکیل گرفتم ولی فعلا نزاشتم اجرا .من مطمئنم چیزی به نامش نیست زرنگ تر از این حرفاست نمیشه مستقیم بری دادگاه بدون این مراحل ؟

تا الان ۲۵ دادم هیچی به هیچی