2777
2789
پسرم خیلی عصبیه امشب میخاست ساعتشو دستش کنه هی میگف اینجوری نه منم نمیفهمیدم منظورش چیه صورتشو انقد ...

عزیزم عصبانیت بچه ها در یه سنی هست معمولا بچه ای که حرفشو کسی متوجه نمیشه عصبی میشه طبیعیه و یکمی لوس هست بهتره تو این مواقع وقتی آروم شد باهاش صحبت کنید و بهش در قالب قصه یا صحبت بچگونه بهش یاد بدین نباید عصبی شه چنگ بندازه یا ... و  بهش حس اطمینان و دوست داشتن بدین و تو اون شرایط بعضیا وقتا بهش توجه نکنین وقتی آروم شد برید سمتش و باهاش صحبت کن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم عصبانیت بچه ها در یه سنی هست معمولا بچه ای که حرفشو کسی متوجه نمیشه عصبی میشه طبیعیه و یکمی لو ...

شوهرمو ۱۱ ماهه از دست دادم شرایط روحیم خوب نبود فضای خونمون خییییلی متشنج بود بچم اینطوری شد وگرنه بخدا انقد آروم بود ک دلم برا مظلومیتش میسوخت

نگران نباش عزیزم طبیعیه تو یه پست دیگه براتون توضیح دادم و سعی کن از مشاوره کودک کمک بگیری 

میخام برم حتما فعلا موقعیتشو ندارم بخدا دارم دق میکنم خیلی آروم بود بچم اینطوری نبود

شوهرمو ۱۱ ماهه از دست دادم شرایط روحیم خوب نبود فضای خونمون خییییلی متشنج بود بچم اینطوری شد وگرنه ب ...

عزیز دلم تسلیت عرض میکنم انشالله خدا بهت صبر بده و سایت بالا سر بچه تون مستدام باشه  درکت میکنم 

قطعا بخاطر شرایط محیط و ناراحتی شما به بچه تاثیر گذاشته و در رفتارش نشون میده و بخاطر حل این مشکل حتما به مشاوره برو عزیزم هم برای خودت هم بچه ات عزیزم چون بچه از خون توعه و حس میکنه ناراحتیتو و درک میکنه محیطو 

خدا رحمت کنه همسرتونو و بهشت جایگاهش باشه انشالله دیگه ایشون سفر کردن پیش خداوند بهتره یاد و خاطره های خوبشو برای خودت و بچه تون زنده نگاه داری و سعی کن بخاطر اون عزیزی که الان پیشت هست زندگی کنی و زندگیتو نرمال کنی و جمع جور کنی به هر حال اگر همسرت هم بود دوست نداشت اینجوری ببینتت و بچه شو اینجوری ببینه پس وظیفه ایشونم به گردن شماست که دو طرفه مراقب ثمره زندگیتون باشید و قطعا چون مادر دلسوزی هستی که براش تاپیک زدی موفق خواهی شد 💚⚘ امیدوارم خدا در لحظه یار و یاورت باشه 😘

عزیز دلم تسلیت عرض میکنم انشالله خدا بهت صبر بده و سایت بالا سر بچه تون مستدام باشه  درکت میکنم ...

ممنونم عزیزم بخدا اشکام بند نمیاد بخاطر بدبختی بچم ی روز خوش ندیده ازترس مادرشوهرم هیچوقت جرعت نکردم براش ی آهنگ شاد بزارم بچم افسرده شده بخدا شاید باورتون نشه تا حالا ی شهربازی ب چشم ندیده فقط گریه و بدختی

ممنونم عزیزم بخدا اشکام بند نمیاد بخاطر بدبختی بچم ی روز خوش ندیده ازترس مادرشوهرم هیچوقت جرعت نکردم ...

عزیز دلم خدا به دلت آرامش بده 

دیگه بهتره با بقیه صحبت کنی بگو یه عزیزم رفته یه عزیزم هست بخاطر عزیزم که یادگار همسرمه کسی جلوش ناراحتی نکنه و میخوام زندگیشو طبیعی بگذرونه و بگو بچه ام عصبی شده و دوست ندارم اینجوری 

دیگه کم کم اختیار زندگیتو بدست بگیر و زندگیتو جمع جور کن تو خلوتت هم بجای عزاداری با همسرت حرف بزن و یاد خاطره های خوبش کن بچه ات به پارک ببر اگر نتونستی براش تو خونه بازی جور کن و باهاش بازی فکری آموزشی کن و براش کارتون بزار و به تغذیه اش حتما برس 

خدا بزرگه عزیزم غصه نخور انشالله که درست میشه 💚⚘