2777
2789
عنوان

واژن

1398 بازدید | 12 پست

خانما من زخم دهانه واژن دارم دکتر قرص امپول پماد دادهقرص و امپولم تموم شده خودشم نزدیک تخمک گذاریم تکه های خشک شده زحم با ترش چسبناک ازم میاد از چی میشه کمکم کنید میترسم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه ها لطفا اگه میدونید بگید تو وازنم چنتا جوش سر سفیددر اومده تو داخل لبه ی بزرگش خیلی نگرانم چیکااار کنم😭

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            
بچه ها لطفا اگه میدونید بگید تو وازنم چنتا جوش سر سفیددر اومده تو داخل لبه ی بزرگش خیلی نگرانم چیکاا ...

از عفونته گلم اگه دهانه واژنته میتونه قارچم باشه 

از عفونته گلم اگه دهانه واژنته میتونه قارچم باشه 

لب بزرگ واژنم داخلی،وبالاهاش کمرنگن جوشها اما دوتا ش سر سفید شده دست زدم درد داشت،خیلی نگرانم ک تبخال تناسلی باشه،اگه از عفونت باشه دارو بخورم رفع میشه عزیزم

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            
لب بزرگ واژنم داخلی،وبالاهاش کمرنگن جوشها اما دوتا ش سر سفید شده دست زدم درد داشت،خیلی نگرانم ک تبخا ...

قرص بخور خوب نشدی برو دکتر اگه تحمل کنی یخ بزار رو اون جوش های سر سفید اگه مدت درمانت زیاد شد حتما به دکتر برو تا مشکل دیگه برات بوجود نیاد

قرص بخور خوب نشدی برو دکتر اگه تحمل کنی یخ بزار رو اون جوش های سر سفید اگه مدت درمانت زیاد شد حتما ب ...

باشه ممنون🌸

نگران نباش نگفتی ازدواج کردی خیلی باید مراقب باشی حتما یه دکتر برو من خودم دیر کردم مجبورشدم فریز کنم من اهواز زندگی می‌کنم دستا بالا کی هم شهریه من پیش خانم دکتر مهدوی میرم نمیدونم شما کدوم شهر هستید اگه خوزستانی هستی خانم دکتر معرفی می کنم که بری پیشش آدرس اینستاگرام drmahdavi.ir

نگران نباش نگفتی ازدواج کردی خیلی باید مراقب باشی حتما یه دکتر برو من خودم دیر کردم مجبورشدم فریز کن ...

نه متاهلم گلم فقط دهانه رحم بود بود زخمم الان خوبم نزدیک 3هفته است قرص اینا نمیخورم