2777
2789

همسرم خیلی اذیتم کرد داریم طلاق توافقی میگیرم شرط همسرم اینه طلاقم میده ولی بچه رو بدم بهش منم قبول کردم پسرمم ۳ سالشه دلم براش کباب میشه ولی چاره ای ندارم اگه تا آخر عمر میداد بهم‌نگهش می‌داشتم فعلا پیش خودمه قراره بعد طلاق بدم بهش تو این شرایط اصلا دلم روشنه میگم آینده خوبی خواهم داشت از یه طرفم میترسم میگم نکنه اون یکی هم مثل این باشه هرکاری کردم درست نشد ک نشد با قهر ودعوازبون خوش اصلااا نشد خانوادش نزاشتن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نیخوام قضاوتت کنم .. ولی مسئولیت اون بچه های که به این دنیا آوردین اولش باشماست .. باورم نمبشه داری ...

۵ ساله دارم تلاش می‌کنم تا بتونم این زندگی و سرپا نگه دارم نمیشه بخدا نمیشه خانوادش نمیزارن دخالت همه چی به قرآن ۳ روز بود دقیقا زایمان کرده بودم مادر شوهرم یاد داد همسرمو کتکم زد خودتم زنی بالاخره زایمان میکنی یا کردی کسی بخواد یه زنی ک ضعیفه رو بزنه آدمه اصلا؟؟

۵ ساله دارم تلاش می‌کنم تا بتونم این زندگی و سرپا نگه دارم نمیشه بخدا نمیشه خانوادش نمیزارن دخالت هم ...

سختی کشیدم ولی کتک نخوردم ... الان مادر شوهرت میتونه بچه نگهداره ... خدا ازشون نگذره ... مردای بیخود.. بچه ننه  

سختی کشیدم ولی کتک نخوردم ... الان مادر شوهرت میتونه بچه نگهداره ... خدا ازشون نگذره ... مردای بیخود ...

با سختی میکشیدم مهم نیس واسه من کنارش کتکم می‌زد از‌جای دیگه هم نمیزد همش از سرم می‌زد خدا نکرده می‌زد چیزی میشد اون وقت چی

با سختی میکشیدم مهم نیس واسه من کنارش کتکم می‌زد از‌جای دیگه هم نمیزد همش از سرم می‌زد خدا نکرده می‌ ...

عزیز دلم حق داری .. بعضیا انسان نیستن .. ولی کاش بچه رو میگرفتی .. چون اون بچه پیش اون پدر روانی ... ببخشید البته