2777
2789

بیاین بگین بعدش فراموشش کرده تاثیری توی زندگیتون داشته؟ من همش میگم گذشت‌ش به خودش مربوطه ولی بهش فکر میکنم بهم میریزم دوسالی با یه نفر دوست بوده قبل از من البته خیلی بچه بوده و ارتباطشون مجازی بوده وو سه بار بیشترم همو ندیدن ☹️ ماهم سنتی ازدواج نکردیم و خیلی میگه دوست دارم و این حرفا.. بنظر شما آدما چند بار عاشق میشن؟ هرچند خودش میگه اون عشق نبوده و از سر بچگی بوده منم کاملا میفهمم ولی حسادت میکنم😔 نمیدونم طبیعیه یا ن این احساس‌م.. 

زندگی کوتاه‌تر از اونیه که بخوای برای چیزهای مسخره و احمقانه حرص بخوری.کیِفتو بکن، عاشق شو، از هیچی پشیمون نباش و اصلا به آدما فرصت اینو نده که تو رو پایین بکشن!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه بی خودی داری گیر میدی

خودمم میدونم ولی کنترلی رو این احساسم ندارم 

زندگی کوتاه‌تر از اونیه که بخوای برای چیزهای مسخره و احمقانه حرص بخوری.کیِفتو بکن، عاشق شو، از هیچی پشیمون نباش و اصلا به آدما فرصت اینو نده که تو رو پایین بکشن!
حال داریا

😂😂😂

کلی داشته الانم داره

من خیلی اذیت میشم😔😔

اوووووو برام میشینه خاطره تعریف می‌کنه ازشون بابا گذشته رفته دیگه

منم اون اولا هی بهش گفتم تعریف کن و الان میفهمم چقدر اشتباه کردم ک اصرار کردم 

من گذشته برام مهم بود.نه عشق نداشته اصلا...

وقتی من یدونه دوس پسرم نداشتم چرا باید گذشته همسرم برام مهم نباشه..

میشه واسه سلامتی بچم صلوات بفرستین😘🥰خدایا شکرت صدای قلبشو شنیدم🥰🥰انشالا روزی همه منتظرا🥰