2789

اگ تاحالا جایی نرفتی از نازک دوزی شروع میکنن

بعدم دوره های بعد مثل مانتو دوز . لباسای مجلسی یا چیزای دیگه

قشنگم میدونم به زودی میای و بعد ١٢ سال منو بابا رو خوشحال میکنی😍👸👼 اگه امکانش هست برام دعاکنین😘 خدایا خودت هوامو داشته باش ؛من اونقدرام قوی نیستم،همش وانموده ... خدایا شکرت♡باورم نمیشه بعد ١٢ سال امروز ٣١ تیر١۴٠٢ بی بی چکم مثبت شد😍 انشالله که آزمایشمم مثبت شه شکرت خدای مهربونم ١ مرداد١۴٠٢ 😍 ایمان دارم که خودت هوامونوداری💚 بچه ها هرکی امضامو خوند بهم بگه برای خواسته دلش نادعلی بخونم. امروز 30 دی 1404 خدایا خودت کمک کن همونی میخوام بشه🙂

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

برای من 10 ماه شد و 2200 پیرارسال همین جا تو نی نی سایت یه تبلیغ آموزش خیاطی رایگان هست ببین

با مدرک فنی حرفه ای میخوام 

خودم طراحی لباس میخونم ولی خوب تو دانشگاه دوخت نداریم

نازک دوزی چند وقت طول میکشه؟  هرینشم میدونید

من خودم الان دارم دورشو میرم

حدودا ۵ونیم تا ۶ ماه طول میکشه 

از من بخاطر تعطیلیای کرونا بیشترطول کشید

هزینش هم ٣ میلیون و ششصد

قشنگم میدونم به زودی میای و بعد ١٢ سال منو بابا رو خوشحال میکنی😍👸👼 اگه امکانش هست برام دعاکنین😘 خدایا خودت هوامو داشته باش ؛من اونقدرام قوی نیستم،همش وانموده ... خدایا شکرت♡باورم نمیشه بعد ١٢ سال امروز ٣١ تیر١۴٠٢ بی بی چکم مثبت شد😍 انشالله که آزمایشمم مثبت شه شکرت خدای مهربونم ١ مرداد١۴٠٢ 😍 ایمان دارم که خودت هوامونوداری💚 بچه ها هرکی امضامو خوند بهم بگه برای خواسته دلش نادعلی بخونم. امروز 30 دی 1404 خدایا خودت کمک کن همونی میخوام بشه🙂

ولی اگه میخوای حرفه ای کار کنی بهتره کلاس هاشو بری توی آموزشگاهها ک زیر نظر فنی حرفه ای هستن تا بتونی مدرکتو بگیری