2777
2789

با دوست پسرم حدود دو س ماه کات کردیمه خودم باش کاتیدم بعد از سر لج و دعوا بلاکم کرد چن بار در اورد دوباره بلاک کرد ولی دیگ در نیورد ولی وقتی منو میبینه البته زیاد همو میبینیم اولش خودشو میزنه اون راه بعد اینقد نگاه میکنه  منم شمارشو دارم ولی بلاکش نکردمه  همش با خودم میگم اون تموم شد رفت من ک دیگ بهش حسی ندارم چرا باید شمارش داشته باشم  بعد پاک میکنم دوباره میزنم ینی صد بار همین تصمیمو گرفتم دارم دیونه میشم دوسش ندارم از سر کنجکاویه با اینکه از داخل وات بلاکم داخل تل هم بازدیدش دو هفته پیش بود اخه بگو چیشو چک میکنی  نمیدونم چیکار کنم  دوتامون لجباز و مغروریم ولی هنوز باور نمیشه جدا شدیم همش فک میکنم ی روزی زنگ میزنه اخه هفته اولی ک کاتیدیم با عصبانیت زنگید گفت ب همیت زودی فراموش گردی  و این حرفا منم گفتم مزاحم نشو اونم گف قول مقدم دیگ بت نزنگم و دیگ نزد  شماهم ی . مشورتی بدید  چیکار کنم دیگ چکش نکنم  هر کاری بگید کردم نشد ک نشد

و قسم ب حقارت واژه و شکوه سکوت که گاهی شرح حال آدمی ممکن نیست :)
چندسالته چند مدت دوست بودین

۱۷ سالمه .. مدتش مهم نی مهم اینه کامل همو میشناسیم یجورایی  جیخواستیم نامزد کنیم بحث خانوادگی شد چون خانکاده من یکم پر توقع بودن درسته وضعش مالیش اوکی بود ولی خانواده من باعث طرد شدنمون شدن  خودمم زیاد بهش حس نداشتم فقط از قیافش و اینا خوشم میومد الان کنجکاوم خیلی چکش میکنم از درسم عقب میوفتم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببخشید ولی حق با اونه 😐 تو کسی بودی ک خواستی کات کنی باهاش حالا باز توقع داری برگرده؟ یا عصبانی نشه.. 

به هرحال ب نظرم دیگه طرفش نرو بهشم فک نکن چون اینطوری فقط بهش ثابت میکنی شخصيتت مودیه

.. 
ببخشید ولی حق با اونه 😐 تو کسی بودی ک خواستی کات کنی باهاش حالا باز توقع داری برگرده؟ یا عصبانی نشه ...

ن نمیخوام برگردع میخوام یبار دیگ بزنگه یچیزاییو بهش بگم😐مونده سر دلم  اخه اون یحرفایی زد بهم برخورد .ـ بعد اینکه من اصلا دوستش ندارم کنجکاوم نمیتونم کنجکاویمو کنترل کنم دست من نی

یعنی چی  ؟!  اگر دوست نداری نباید چک کنی و برات مهم باشه ،  اگر هم دوست داری که برو ...

وای اصلا نمیتوتم بهش بگم چی وقتی دوستش ندارم بخدا اصلا دوستش ندارم ازش یجورایی بدم میاد ولی نمیدونم چرا اینجور میشم 

وای اصلا نمیتوتم بهش بگم چی وقتی دوستش ندارم بخدا اصلا دوستش ندارم ازش یجورایی بدم میاد ولی نمیدونم ...

پس کلا شمارشو پاک کن و 

وسواست رو بذار کنار ، برگرد با خودت بگو : 

به من چه که چک کنم ؟! تحمل خودت رو بالا ببر ، چند بار جلوی وسوسه مقاومت کنی درست میشی ، چون دوسش هم که نداری، فقط حالت وسواس و اعتیاد پیدا کردی به کنجکاوی 

پس کلا شمارشو پاک کن و  وسواست رو بذار کنار ، برگرد با خودت بگو :  به من چه که چک کنم ؟! ...

صد بار همین کارو کردم دخ دیقه بعدش انگار ن انگار واسه همین میگم بخدا دیونه شدم البته دام ازش پره دلم میخواد یبار دیگ بزنگه تا قهوه ایش کنم😂😂😂

صد بار همین کارو کردم دخ دیقه بعدش انگار ن انگار واسه همین میگم بخدا دیونه شدم البته دام ازش پره دلم ...

ببین برای همین گفتم میخوای خودت زنگ بزن حرفاتو بگو بعد بلاک کن ، چون این حالت خیلی بده اون شاید هیچوقت زنگ نزنه تو تا کی میخوای منتظر زنگ این شخص بشینی ؟! بگذر ازش.