2777
2789
عنوان

پانیک اتک

1503 بازدید | 29 پست

من حدود دوماه هست که استرس های شدید دارم به طوری در یک زمان خاص معمولا ۷شب به بعد یه دلهره آنی البته بدون تنش و عصبانیت ناخودآگاه وارد قفسه سینه من میشه و دست و پام سست میشه انگار دلم هرّی میریزه بعد از اون انرژیم رو از دست میدم و دراز میکشم و بی حال میشم و بعد از اون استفراغ میکنم. و این اضطراب تا چند روز با منه و خیلی عذاب اور و وحشتناکه طوری که بوی غذا و سفره غذا رو میبینم استرس شدید میگیرم چکاپ کلی دادم نوار قلبی دادم مشکلی نبود، رفتم دکتر مغز و اعصاب نوار مغزی دادم تشخیص پانیک اتک بود که دارو به من دادن : الپرازولام شب یک دوم ،،، سرمنتا از هفته سوم روزی یک عددکامل میخورم ،،، متورال ۵۰ روزی یک دوم ،،، بوسپیرون ۵ هر ۱۲ساعت یک دوم ،،، للوکساید ۵شب یک دوم ،،، سیپرو هپتادین برای اشتها قبل از شام یک عدد ویتالایت مکمل غذایی روزی یک عدد با توجه به مصرف این قرصها هنوز اضطراب دارم از بوی غذا و خوردن غذا بدم میاد دلشوره های شدید دارم حتی در یک ماه دوبار بهم حمله شد ولی اضطرابش همراهم هست و بر طرف نمیشه سوالم اینه تشخیص شما چیه؟ داروهایی که استفاده میکنم چطوره؟ من خودم چکاری انجام بدم خیلی به کمک نیاز دارم واقعا در زندگیم اختلال بوجود امده اگر به من کمک کنید ممنون میشم 🙏

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

کسی هست که این علایم رو داشته و چطور مقابله کرده باهاش

من چند ساله درگیرشم خیلی هم شبیه شمام یک چیز بگم خیالت راحت کنم فقط فقط فقط سعی کن فور نکنی بهش میدونم خیلی سخته ها وقتی بدنت علائم میدهدبهش فکر نکنی ولی سعی کن .ورزش هم برو .پیاده روی کن خیلی تاثیر داره .نمازاتو بخون قبل نماز با خدا درد دل کن نمازاتم اول وقت بخون خیلی خوب میشی نگران نباش هیچیت نیست 

من چند ساله درگیرشم خیلی هم شبیه شمام یک چیز بگم خیالت راحت کنم فقط فقط فقط سعی کن فور نکنی بهش میدو ...

اخ اخ میدونی چقدر بده مرگو میبینم جلو چشم اصلا نمیتونم باهاش کنم داغونم میکنه 

فقط یه دارو؟  الان بهتری؟  چند وقته؟  چرا من با مصرف دارو دلشوره و استرسام کم نمیشه؟ ...

کلا وقتی تو زندگیم کسی بهم حرص نده خوبم اما با کوچکترین خبر منفی ،حرص خوردن .دلهره دلشوره ،تنگی نفس تپش قلب میاد سراغم جوری که میدوام میرم بالکن هوای ازاد بهم بخوره تنها که باشم خونه بیشتر این علایم میاد سراغم شوهرم پیشم باشه خوب کنترلش ولی میاد سراغم .امروز زنگ زدم خواهرم ی ساعت هیچ تلفنی ج نداد ی دلشوره ای افتاد تو دلم پانیک اومد سراغم فوری پوکساید خوردم 

اخ اخ میدونی چقدر بده مرگو میبینم جلو چشم اصلا نمیتونم باهاش کنم داغونم میکنه 

میفهمم من همین الان حالم ناخوشه البته اوایل خیلی داغون بودم الان بهترم خداروشکر نگران نباش کم کم خیلی خوب میشی فقط به این فکر کن که مرگی در کار نیست البته عمر دست خداست

کلا وقتی تو زندگیم کسی بهم حرص نده خوبم اما با کوچکترین خبر منفی ،حرص خوردن .دلهره دلشوره ،تنگی نفس ...

من حتی وقتی تنشی هم ندارم و عصبی هم نمیشم بهم حمله میشه لامصب حمله تموم میشه ولی تا چند روز استرس تو بدنم هست داروهای ارام بخشم هم که چند تاست ولی هیچ تاثیری نداره