2777
2789
عنوان

پانیک اتک

40 بازدید | 1 پست

باسلام خدمت شما پزشک محترم من حدود دوماه هست که استرس های شدید دارم به طوری در یک زمان خاص معمولا ۷شب به بعد یه دلهره آنی البته بدون تنش و عصبانیت ناخودآگاه وارد قفسه سینه من میشه و دست و پام سست میشه انگار دلم هرّی میریزه بعد از اون انرژیم رو از دست میدم و دراز میکشم و بی حال میشم و بعد از اون استفراغ میکنم. و این اضطراب تا چند روز با منه و خیلی عذاب اور و وحشتناکه طوری که بوی غذا و سفره غذا رو میبینم استرس شدید میگیرم چکاپ کلی دادم نوار قلبی دادم مشکلی نبود، رفتم دکتر مغز و اعصاب نوار مغزی دادم تشخیص پانیک اتک بود که دارو به من دادن : الپرازولام شب یک دوم ،،، سرمنتا از هفته سوم روزی یک عددکامل میخورم ،،، متورال ۵۰ روزی یک دوم ،،، بوسپیرون ۵ هر ۱۲ساعت یک دوم ،،، للوکساید ۵شب یک دوم ،،، سیپرو هپتادین برای اشتها قبل از شام یک عدد ویتالایت مکمل غذایی روزی یک عدد با توجه به مصرف این قرصها هنوز اضطراب دارم از بوی غذا و خوردن غذا بدم میاد دلشوره های شدید دارم حتی در یک ماه دوبار بهم حمله شد ولی اضطرابش همراهم هست و بر طرف نمیشه سوالم اینه تشخیص شما چیه؟ داروهایی که استفاده میکنم چطوره؟ من خودم چکاری انجام بدم خیلی به کمک نیاز دارم واقعا در زندگیم اختلال بوجود امده اگر به من کمک کنید ممنون میشم 🙏