2777
2789
عنوان

نارسایی جفت

2234 بازدید | 14 پست

سلام لطفا اونایی که تجربه دارن در مورد نارسایی جفت بیان الان 34 هفته هستم و نی نی 2 کیلو و 100 هست گفتن وزنش کمه سونو داپلر دادم تشخیص نارسایی جفت دادن کسی اطلاعی داره که مشکلی واسه نی نی ایجاد میکنه یا نه؟ یا میشه چیکار کرد واسه وزن گیریش؟؟ 

در این موارد سزارین اورژانسی انجام میدن 

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

احتمالا زودتر سزارین می کنن .آمپول بتامتازون رو زدی؟؟؟

منم وزن جنینم کمه الان تو سی و پنج هفتم یک و نیمه.جفت و خون‌رسانی هم خوبه .یه سره هم کباب و این چیزا میخورم فقط خودم دارم چاق میشم اصلا معلوم نیست علتش چیه .باز واسه شما خوبه دو کیلو هست نگران نباش دیگه از خطر در رفتی

احتمالا زودتر سزارین می کنن .آمپول بتامتازون رو زدی؟؟؟ منم وزن جنینم کمه الان تو سی و پنج هفتم یک و ...

باز از دکترت بپرس،ولی وزن پسر منم تو سونو کم بود دکترم گفت بستنی بخور،دو هفته هر روز میخوردم و وقتی رفتم یه کیلو بیشتر نشون میداد

هفته آخر هم رفتم سونو گفت سه کیلو هست

حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی
احتمالا زودتر سزارین می کنن .آمپول بتامتازون رو زدی؟؟؟ منم وزن جنینم کمه الان تو سی و پنج هفتم یک و ...

عزیزم علتش مشخص نیست هنوز پیش دکتر خودم نرفتم تا حالا تو مطب بودم واسه سونو احتمالا بهم آمپول بده

نزدم فعلا تازه دکترمو عوض کردم اون قبلی هیچی سرش نمیشد این دکترم تا منو دید و اندازه شکمم گرفت گفت کمبود وزن داره بچت

شما اطلاع دارید که مشکلی واسه جنین ایجاد میکنه یا نه؟؟ 

باز از دکترت بپرس،ولی وزن پسر منم تو سونو کم بود دکترم گفت بستنی بخور،دو هفته هر روز میخوردم و وقتی ...

😍عزیزم شما بستنی مغازه ای میخوردی یا کیلویی میگرفتی؟ کدومش بهتره؟ شما هم نارسایی جفت داشتید‌؟ 

😍عزیزم شما بستنی مغازه ای میخوردی یا کیلویی میگرفتی؟ کدومش بهتره؟ شما هم نارسایی جفت داشتید‌؟ 

من تو بارداری اولم داشتم که گفتن خون پشت جفت لخته میشه و به جنین نمیرسه،هفته ۲۷ بارداری دردام شروع شد و زایمان کردم.. ۵ روز زنده موند

میگفتن رشدش خوبه ولی وزنش خیلی کمه،۴۸۰ گرم بود که میگفتن میتونست ۸۰۰ گرم لااقل باشه ولی وزن اضافه نکرده بود

توب اداری بعدی ام هم علت رو فهمیدن و مواظب بودیم چیزی نشه ولی اون اخرا باز گفتن وزنش خیلی کمه،دکترم گفت بستنی بخور.‌. بستنی کیلویی می‌گرفتیم تا ارزون دربیاد

چاق هم میشدم ولی خداروشکر بچه وزن اضافه کرد

البته استرس نداشته باش،خداروشکر رشدش خوبه و وزن کم رو میشه یه کاری کرد

اینکه بچه رشد نکنه و چند هفته رشدش عقب باشه،این خطرناکه

ان شاءالله به سلامتی فارغ میشی

حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی
من تو بارداری اولم داشتم که گفتن خون پشت جفت لخته میشه و به جنین نمیرسه،هفته ۲۷ بارداری دردام شروع ش ...

علت اینکه خون پشت جفت لخته نیشد چی بود؟

دختر نازم تو ۳۰ هفتگی پرکشیده لطفا برای دلم ی صلوات بفرستین منم براتون صلوات میفرستم ... انشاالله ک همیشه دل خوش باشین. ۱۶.۵.۱۴۰۳ . *** باز بعد ۸ ماه اقدام کردم و با اولین بار حامله شدم بلخره دخترم ۱۴۰۴/۱۰/۴ اومد توی بغلم** مهرسای من فرشته اسمونی شد. یسنای من فرشته زمینی دور وجودش،بگردم انشاالله قسمتت تک تک چشم انتظارا

علت اینکه خون پشت جفت لخته نیشد چی بود؟

برا من تو آزمایش هایی که دکتر برام نوشت،همه چی نرمال بود به جز کمبود پروتئین سی.. دکترم گفت در حالت عادی مشکلی ایجاد نمیکنه ولی اگه طرف باردار شه خون لخته میشه و به بچه نمیرسه.. از طرفی ممکنه سلامتی مادر رو هم تهدید کنه