2821
2789

اگه همش حرف از مامانم و بقیه میزنه مثلا میگه از نظر مامانم   و مدام اسم بقیه رو میاره و اینکه میگه باید تو تصمیم های زندگی حتما از خونوادم و بقیه کمک بگیریم مطمعنا آدم وابسته ایه  و اینکه هر وقت باهات قرار داره مامانش و ... بقیه رو میاره و درجریانن

اگه همش حرف از مامانم و بقیه میزنه مثلا میگه از نظر مامانم   و مدام اسم بقیه رو میاره و اینکه م ...

بله خیلی تو صحبتاش حرف از مشورت با خانواده و نظر خواهی از اونا رو میکنه

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

بله خیلی تو صحبتاش حرف از مشورت با خانواده و نظر خواهی از اونا رو میکنه

ممکنه هر حرفی بینتون شد یا هر تصمیمی بگیرین بره بهشون بگه تو بهش بگی نگو می خاد بگه من بااااید مشورت کنم 

من همین تجربه رو داشتم  خیلی سخته زندگی با آدم وابسته  مواظب باش

نمیدونم بعد ازدواج هم با همسرش همینطوری مشورت میکنه یا بازم سراغ خانواده اش میره بدتر از همه قراره با خانواده اش همخونه بشیم

نمیدونم بعد ازدواج هم با همسرش همینطوری مشورت میکنه یا بازم سراغ خانواده اش میره بدتر از همه قراره ب ...

دقیقا بعد ازدواج همچین کاری می کنه  مگه اینکه الان بهش بگی هیچ حقی نداره با بقیه مشورت کنه و تصمیمای زندگیتون خودتون بگیرین  البته اگه جواب بده

نمیدونم بعد ازدواج هم با همسرش همینطوری مشورت میکنه یا بازم سراغ خانواده اش میره بدتر از همه قراره ب ...

البته مظورم این بود به کسی که وابسته بود می خاد مشورت کنه  حالا اون شخص شاید همسرش نباشه

چون وقتی ازش پرسیدم الویت های زندگیت کیا هستن گفت تو دوران مجردی مادرم تو دوران متاهلی اگه همسرم خوا ...

ببین باید بری پیش مشاور تشخیص بده  چند تا سوال ازش بپرس ببین همش میگه باید از مامانم اجازه بگیرم یا مثلا ازش یه خاسته ای داشته باش بیین سریع به مامانم میگه یا نه